Verlovingsringen witgoud met diamant | acredo

Verlovingsringen in wit goud

Gemaakt met liefde voor liefde - dit zijn verlovingsringen in witgoud van acredo.

Laat u inspireren door onze uitgebreide selectie verlovingsringen in witgoud. Kies uw favoriete model, bepaal de steengrootte en -kwaliteit of voeg individuele details toe.

Verlovingsringen in witgoud zijn tijdloos elegant - gewoonweg prachtig. Open de koffer en daar is de "ja".

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Witgouden verlovingsringen

Uw verloving, uw bruiloft of uw huwelijk: het zijn allemaal bijzondere gebeurtenissen, ontstaan door het wonderlijke samenspel en de harmonie van twee mensen die van elkaar houden. Verlovingsringen van wit goud weerspiegelen deze samensmelting van geliefden. Goud in zijn natuurlijke zachte toestand kan niet worden gebruikt voor de vervaardiging van juwelen en heeft daarom een sterke partner aan zijn zijde nodig. Samen met goud en de lichte edele metalen palladium en zilver ontstaat uit zuiver goud het edele witte goud. Verlovingsringen van wit goud zijn dan ook van meet af aan ware symbolen van de band van uw huwelijk.

Verlovingsringen in witgoud: drievoudige uitstraling

Elk huwelijksaanzoek en elke bruiloft bezegelen unieke fases in het leven. De hoogwaardige rhodiumlaag van uw verlovingsringen van witgoud zorgt bovendien voor een stralend witte afwerking en geeft uw aanzoekringen de laatste, perfecte toets. Het is dus niet alleen het droompaar en de diamant die schitteren, maar ook de ring op een bijzondere manier. Bovendien kunnen verlovingsringen van witgoud optimaal gecombineerd worden met andere juwelen, vooral horloges en uw toekomstige trouwringen.Aangezien er tegenwoordig geen nikkel meer gebruikt wordt bij de productie van witgoud, zijn verlovingsringen van witgoud balsem voor huid en ziel. Bovendien laat het tijdloze witgoud optisch ruimte voor diamanten en hun uitstraling. Laat u fascineren door de bijzondere mix van goud en lichte edelmetalen!

Uw persoonlijke stijl is gewild

Met de acredo Designer kunt u niet alleen verschillende verlovingsringen van witgoud online en vanuit het comfort van uw eigen huis bekijken, maar ze ook individueel ontwerpen. Configureer uw aanzoekringen volgens uw persoonlijke stijl en bepaal de individuele elementen van uw witgouden verlovingsringen. Kleine of grote diamant, stud of bezel zetting: wij maken uw verlovingsringen in wit goud vrij volgens uw ideeën. Laat uw ideeën samensmelten met die van uw partner en stel uw vragen gerust aan onze medewerkers in een van onze vestigingen. Zo is niet alleen uw verloving, maar ook uw witgouden verlovingsringen het resultaat van uw harmonieuze relatie.