Betaalbare verlovingsringen | acredo

Goedkoop Verlovingsringen

Diamanten tot 0,25 ct in combinatie met delicate ringschachten zorgen voor prachtige sierlijke maar betaalbare verlovingsringen.

Goedkope verlovingsringen hoeven niet eenvoudig te zijn. Ontdek onze brede waaier van ontwerpen voor goedkope verlovingsringen. Kies uw favoriet en verander de kleur, legering en stenen tot de ring aan uw verwachtingen voldoet. Maak van de goedkope verlovingsring jouw ring, net zo uniek als jullie liefde.

Verlovingsringen van acredo: betaalbaar en betoverend mooi.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

De goedkope verlovingsring

In Amerika geldt de vuistregel dat een verlovingsring 3 maandsalarissen waard moet zijn. In Duitsland ligt de gemiddelde waarde van een verlovingsring veel lager. Dit cultuurverschil verandert echter niets aan de waardering die de verlovingsring uitdrukt voor de vrouw van uw hart.

Goedkope verlovingsringen met liefde en kwaliteit

Ongeacht of het een goedkope verlovingsring is of een luxe uitvoering - wat belangrijk is, is jullie liefde. Deze liefde is even belangrijk in zowel de goedkope als de luxe versie van de verlovingsring. Uw persoonlijke liefdesverhaal wordt weerspiegeld in uw verlovingsring. Wij vervaardigen elke verlovingsring, goedkoop, creatief of chique, met veel aandacht voor detail in onze fabriek.

Ontwerp goedkope verlovingsringen

Het belangrijkste emotionele element van een verloving is het aanzoek. Als het uit het hart komt, maakt het niet uit of de verlovingsring goedkoop of duur was. Alleen liefde telt. Een optimale voorbereiding omvat ook het ontwerp van de verlovingsring. Ontdek de eindeloze mogelijkheden bij acredo. Beslis over een kleur voor de verlovingsring en kies dan de goedkope legering variant. Op die manier gaat u rustig met uw budget om.

Met een diamant, hoe klein ook, wordt uw goedkope verlovingsring iets heel bijzonders. Naast de grootte is ook de kwaliteit van de diamant doorslaggevend voor de waarde van de verlovingsring. Om het betaalbaarder te maken, kiest u de diamantkwaliteit die past bij uw budgetverwachtingen.

Beste advies voor goedkope verlovingsringen

Wij helpen u graag in onze vestigingen bij de keuze en het ontwerp van uw goedkope verlovingsring. Onze hoogopgeleide adviseurs zetten hun kennis graag in om uw verlovingsring mooi en betaalbaar te maken volgens uw budgetwensen. Ook de gravure speelt hierbij een rol. Verberg een geheime liefdesboodschap, een tekening of een datum in de ring en maak hem uniek.