Verlovingsringen vintage stijl | acredo

Vintage Verlovingsringen

De traditionele milgrain creëert mooie maar eigentijdse verlovingsringen met een vintage look.

Korrel na korrel wordt in een enkele of meervoudige lijn op de ring aangebracht. De dikte van de korrels kan ook variëren bij acredo.

Probeer het eens uit en creëer jouw unieke verlovingsring in vintage stijl. Of kies gewoon een model uit onze catalogus. Veel plezier.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Vintage Verlovingsringen

Een vintage bruiloft combineert traditionele en nieuwe elementen. De term vintage betekent oud, eerbiedwaardig, uitstekend. De vintage stijl geeft een moderne bruiloft dan ook een klassiek, waardig karakter.

Vintage Bruiloft - Vintage Verloving

Het is niet ver van de vintage bruiloft naar de vintage verloving en de verlovingsringen. Als je van vintage houdt, moet je ervoor gaan. Dit omvat de gepaste decoratie, de gepaste kledij en ook de vintage verlovingsring.

Omdat de vintage verlovingsring perfect bij de stijl moet passen en toch eigentijds moet zijn, heeft u bij acredo de mogelijkheid om een verlovingsring met parelmoeren gewrichten uit onze catalogus te kiezen of om deze zelf te ontwerpen. Onze ontwerpers hebben nagedacht over de mooiste verlovingsringen met vintage details. Wij stellen u deze modellen voor in onze catalogus.

Traditioneel patroon voor vintage verlovingsringen

In de catalogus vindt u verlovingsringen in vintage stijl met parelspleten in verschillende diktes. Van fijne tot zeer uitgesproken parels die in een rechte lijn op de ring te zien zijn. Interessante ontwerpen worden gecreëerd door 2 of zelfs meer millgrip patronen te combineren. Dit is een andere naam voor kraalvoeg. Zelfs aan de zijkant van de ringrail kunnen traditionele kralen worden aangebracht.

De goudsmid maakt de kralen met behulp van een klein wiel. En wonderbaarlijk, elke ringomtrek eindigt altijd met hele parels op de vintage verlovingsringen. Dit is een zeer traditioneel proces dat wij associëren met ringen die met de nieuwste technologieën in onze fabriek in Duitsland worden vervaardigd. Elke vintage verlovingsring die de fabriek verlaat is uniek.

Vintage verlovingsring

En stel je nu voor dat je op reis gaat naar het platteland. Je draagt een jurk. Hij heeft zich uitgedost in een overhemd, vlinderdas en broek met bretels. Op een idyllisch plekje, verrast hij haar en vraagt: "Wil je met me trouwen?"
Je zult stralen en je ogen zullen sprankelen - en dat allemaal voor een weddenschap met jouw unieke vintage verlovingsring.