Princess cut verlovingsringen | acredo

Verlovingsringen met Prinses Diamant

Verlovingsringen met een princess diamant zijn een modern understatement. De heldere vierkante vorm van de princess geslepen diamant is een klasse apart voor een verlovingsring. Gemaakt voor moderne prinsessen.

De stijl van een verlovingsring met een princess diamant varieert van eenvoudig tot luxueus. Het hangt allemaal af van de zetting en de ringband. Wij bieden een prachtige selectie van overtuigende zettingen voor prinsesdiamanten.

Ontdek de discrete aantrekkingskracht van prinsessen diamanten voor uw unieke verlovingsring en creëer uw eigen verlovingsring.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

De verlovingsring voor moderne prinsessen

Als je aan een verlovingsring denkt, heb je meestal onmiddellijk een ring met een ronde diamant in gedachten. Maar er is nog een favoriet voor moderne prinsessen. Het is de verlovingsring met een prinses geslepen diamant.

De Princess Cut

Een princess geslepen diamant heeft een vierkante of licht rechthoekige vorm wanneer men hem van boven bekijkt. Van opzij lijkt de steen op een omgekeerde piramide. De prinses geslepen diamant komt in populariteit op de tweede plaats na de ronde briljant. Het is een relatief jong type snit dat in de jaren zestig werd gecreëerd.

Sindsdien zijn verlovingsringen met een princess-snede steeds populairder geworden. De duidelijke vierkante vorm van de snit vindt steeds meer aanhangers. Het uiterlijk van de verlovingsring voor moderne prinsessen is eerder ingetogen. De kenner geniet en zwijgt.

De stijl van prinsessen

Afhankelijk van de zetting wordt de verlovingsring met princess diamant een elegant of luxueus juweel. Vier discrete ronde of vierkante klauwen in combinatie met een ringzetting in goud of platina stralen eenvoudige elegantie uit. Een zetting met open rand in combinatie met een effen ringband of een ringband bezet met kleine diamanten integreert zich gemakkelijk in de urban lifestyle. Verlovingsringen met een grote prinsesdiamant in het midden en vele briljantgeslepen, princess- of baguettediamanten op de ringband zijn luxueuze it-stukken. Laat ons u inspireren en ontwerp volgens uw wensen.

Ontwerp je eigen verlovingsring met een prinsesdiamant

Alle verlovingsring ontwerpen met princess diamanten kunnen worden gewijzigd met behulp van de configurator. U kiest de grootte en de kwaliteit van de prinsessendiamant. De keuze tussen goud of platina is snel gemaakt. De zetting van de diamant weerspiegelt uw persoonlijke stijl. En uw unieke verlovingsring is klaar. Al wat overblijft is de vraag aller vragen en het jawoord.