Verlovingsringen en Signature Goud | acredo

Signature Goud Verlovingsringen

Verlovingsringen in signatuur goud zijn zeer acredo. Laat u betoveren door de unieke goudtint in beige-rosé.

Signature Gold is door onze specialisten speciaal voor acredo ontwikkeld. De legering is verkrijgbaar in 585 of 750 goud. Met zijn zachte kleur staat hij als geen ander voor de premium kwaliteit van het merk.

Kies uw favoriete model in Signature Beige Gold voor een prachtig voorstel.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Verlovingsringen en Signature goud

Zwart en beige zijn al jaren verankerd in de acredo CI. Het was dus logisch om een goudtint te ontwikkelen die de identiteit van het merk weerspiegelt. Het idee is één ding. De realisatie is een langdurig proces waarbij de gehele expertise van de fabriek betrokken was. Aan het einde van het ontwikkelingsproces is er een unieke legering voor verlovingsringen en trouwringen die de premiumkwaliteit van acredo perfect weerspiegelt.

Signature Gold - de kleur

De kleur van Signature Gold is edel en warm. Het is subtiel en ingetogen en past daarom bij vele huidtypes. De tint is gebaseerd op beige en heeft een vleugje rosé. Afhankelijk van de lichtinval heeft hij soms de kleur van een hazelnoot. Dit garandeert dat de diamanten altijd de hoofdrol spelen in verband met Signature Gold.

Verlovingsringen in Signature Gold kunnen dan ook uitstekend gecombineerd worden met alle diamantvormen. Bij acredo vindt u verlovingsringen in Signature Gold met ronde diamanten, de briljanten, of diamanten in de prinses, baguette, smaragd, navette, hart of ovale slijpvorm.

Made in Germany

Verlovingsringen in Signature Gold worden, net als al onze verlovingsringen, trouwringen of memoirringen, in Duitsland gemaakt. In onze fabriek worden unieke verlovingsringen gemaakt in een combinatie van de modernste technologie en traditioneel handwerk, die voor duizenden bruidsparen per jaar het begin van de huwelijksreis samen betekenen.