Verlovingsringen met diamant | Voor je liefde

Verlovingsringen met diamant

Ontwerp uw verlovingsring met de diamantmaat die bij u past. In acredo van 0.10 ct. tot 2.00 ct.

Bij acredo zijn alle verlovingsringen met diamanten vanaf 0,3 ct voorzien van internationale topexpertise voor uw veiligheid.

De briljant is de rond geslepen diamant met maximaal 58 facetten. Deze geven uw verlovingsring die fascinerende schittering.

Een verlovingsring met een briljant is de droom van vele vrouwen. Laat het uitkomen.

Diamanten zijn waardering en toewijding. Ontwerp uw verlovingsring met de koning der edelstenen.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Verlovingsring Briljant - DE belichaming van een diamanten ring

De verlovingsring met een briljant geslepen diamant is de belichaming van uw liefde - stralend als de ogen van uw geliefde bij het huwelijksaanzoek, mooi als de momenten die u samen beleeft en eeuwig als uw relatie. De speciale briljantslijpvorm met zijn maximum van 58 facetten wordt al sinds 1910 gebruikt en geniet ook vandaag nog grote populariteit. Ook jij kunt een schitterende verlovingsring kiezen en de vrouw van je hart betoveren.

Zoals de naam al doet vermoeden...

De naam briljant is afgeleid van het Frans en betekent "glanzend, stralend". De verlovingsring briljant doet zijn naam eer aan - wanneer de 58 facetten in een optimale hoekverhouding staan, zijn lichtreflecties mogelijk. Deze geven de verlovingsring briljant zijn fascinerende schittering. Op die manier zullen uw partner en verlovingsring schitteren als u ze ten huwelijk vraagt.

Stel zelf uw verlovingsring briljant samen.

Of het nu een delicate halve karaat of een opvallende enkele karaat is - bij acredo kunt u uw verlovingsring briljant kiezen in maten van 0,10ct tot 2,0ct en zelf beslissen welke briljant het beste bij u past. Combineer uw verlovingsring briljant met kostbare legeringen van platina, goud of witgoud en onderstreep de hoge kwaliteit van uw briljantring. Een 4 of 6 stud zetting van uw briljant verlovingsring is een echte klassieker, de bezel zetting is harmonieus en nestelt zich comfortabel tegen de trouwring en de tension zetting laat de briljant rondom fonkelen. Probeer deze verschillende instellingen uit in een van onze consultatiebureaus of combineer ze zelf online met de acredo configurator. De kleur van de briljantgeslepen diamant is ook variabel - van briljantgeslepen diamanten in blauwtinten zoals Iceblue, tot een warme cognactint, tot het buitengewone Black, de keuze is aan u bij acredo. Ontwerp je eigen schitterende verlovingsring en verras de liefde van je leven met een fonkelende edelsteen.