Verlovingsringen met diamanten | acredo

Verlovingsringen met diamanten

Verlovingsringen met diamanten en dat bepaalde charisma kan hier gevonden worden. De Charisma collectie bestaat uit creatieve verlovingsringen met grote diamanten.

Charisma is de verlovingsring in trouwring kwaliteit. De ringband is, net als bij trouwringen, door middel van speciale procédés gehard en door zijn vorm past hij perfect om de latere trouwring.

De eersteklas diamanten zitten in verschillende diamanten zettingen. Ontdek de vele mogelijkheden van Charisma verlovingsringen met diamanten. Veel plezier.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Verlovingsringen met diamanten

Elke verlovingsring in onze Charisma collectie heeft minstens één diamant in het midden van de ring. De diamant is het stralende middelpunt van de Charisma verlovingsringen. Zijn uitstraling vertelt een bijzonder liefdesverhaal - jullie liefdesverhaal.

Kwaliteit verlovingsringen met diamanten

Daarom is kwaliteit van centraal belang voor verlovingsringen met diamanten. Charisma combineert de kwaliteit van een trouwringband met de kwaliteit van gecertificeerde diamanten. De ring rails van Charisma verlovingsringen met diamanten worden onderworpen aan dezelfde productieprocessen als trouwringen. Het gaat met name om hardingsprocessen die de trouwringen geschikt maken om een leven lang te dragen en die slijtagesporen verminderen.

De zetting van de diamanten is stevig verbonden met deze geharde ringrails. Dit zijn ook speciaal ontwikkelde processen die verlovingsringen met diamanten geschikt maken om dagelijks te dragen. De diamant wordt in de verlovingsring gezet met behulp van klauwen of een frame. Het is onweerstaanbaar telkens de diamant met een klik in de zetting van de verlovingsring schuift.

Gecertificeerde verlovingsringen

Bij acredo bieden we altijd de beste diamantkwaliteiten voor verlovingsringen. De premium selectie van stenen van 0,3 ct heeft perfecte symmetrie. De snijkwaliteit is 3 x uitstekend. Alle diamanten zijn gecertificeerd en worden geleverd met een GIA-certificaat. Dit beantwoordt aan de hoogste internationale norm. Wij staan geen fluorescentie toe in de diamanten. In totaal bieden wij 5 verschillende kwaliteiten voor uw verlovingsring met diamanten: G-si, G-vs, G-if, E-if en D-if. En dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. Vergelijk.

En word actief met onze ontwerper. Voeg diamanten toe aan de middensteen op de ringrail of gebruik verschillende kleuren en legeringen. Laat je creativiteit de vrije loop. De Charisma verlovingsringen met diamanten laten niets te wensen over.