Inspirerend.
  Individueel.
  Duurzaam.

  Ervaring in de winkel

  Overtuig uzelf van de tastbare acredo-kwaliteit en het onvergelijkbare draagcomfort in een vestiging bij u in de buurt.
  De specialisten in onze partnerwinkels zullen u met veel passie adviseren.

  Raadplegen Online

  Als aanvulling op of ter voorbereiding van advies in de winkel, bieden onze partners u professioneel advies via chat, telefoon, e-mail of in een videoconferentie. Gewoon goed geadviseerd.

  Wij zijn er voor u - onze locaties

  Het merk acredo is internationaal vertegenwoordigd. Zij is aanwezig met meer dan 90 partners in 14 landen. Partners in Europa, Azië en Amerika maken deel uit van de acredo-familie en vertegenwoordigen het merk met veel hart en bekwaamheid. Made in Germany is en blijft een kwaliteitskenmerk voor verlovingsringen , trouwringen en speciale juwelen zoals halskettingen en oorbellen. Daarom geniet acredo al jaren een groeiend vertrouwen en een gestage internationale groei.

  Advies in Duitsland

  De thuismarkt van acredo is Duitsland. Dit is waar het merk werd opgericht. Daarom is acredo van oudsher sterk vertegenwoordigd in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In deze landen is acredo te vinden in de winkels van haar exclusieve verkooppartner 123gold. U vindt vast wel een winkel bij u in de buurt.

  Van Aken tot Zwickau - beleef de wereld van acredo live op talrijke locaties in Duitsland. Onze teams kijken ernaar uit u te ontmoeten. Kijk uit naar juwelen, verlovingsringen, trouwringen en vele andere ringen met stijl, creativiteit en individualiteit. Bezoek een locatie en voel de unieke kwaliteit en het hoge draagcomfort van acredo. Overtuig uzelf persoonlijk en vertrouw op onze specialisten ter plaatse. Zij zullen u graag en met passie adviseren. Het gekwalificeerde personeel van onze lokale partners zal u helpen met al uw vragen over ringen en juwelen, en wij bieden ook een speciale verzorgings- en inspectiedienst op al onze locaties. Zo kunt u lang genieten van uw ringen van acredo.

  acredo in Europa

  Ook in Oostenrijk en Zwitserland wachten onze collega's u op met de hoge kwaliteitsnormen die u van acredo gewend bent. Acht keer in Oostenrijk en één keer centraal in Zwitserland kijken onze collega's ernaar uit u te ontmoeten. Vooral in Zwitserland heten wij u welkom in verschillende talen. Onze website is ook beschikbaar in verschillende talen voor Zwitserland.
  Europese partners van acredo zijn onder meer te vinden in Spanje, Nederland, België en Estland.

  acredo in Azië

  In Azië vindt u acredolocaties van zeer hoge kwaliteit in Korea, Taiwan, Hongkong en Japan. Gekoppeld aan een ongelooflijke vriendelijkheid, wacht u een explosie van creativiteit. Vooral in Azië worden absoluut unieke ringen met zeer individuele gravures en interessante ontwerpcombinaties gecreëerd. Laat ons u inspireren. Ook van de partners in de VS, waar de verlovingsring centraal staat.

  Diensten ter plaatse

  U hebt uw ring al individueel online geconfigureerd, volgens uw wensen? Voel je vrij om je ideeën mee te brengen. Aan de hand van de ringen die op uw verlanglijstje staan of uw afdruk, kunnen verdere wensen zoals materiaalwijzigingen of steenzettingen ter plaatse worden besproken en verduidelijkt. Bovenal kunt u zich ter plaatse overtuigen van het uitstekende gevoel van acredo ringen en juwelen. Het bepalen van de ringmaat is ook een belangrijk onderdeel van de plaatselijke service. Onze opgeleide staf en medewerkers weten wat belangrijk is. Vind nu uw dichtstbijzijnde acredo locatie. Onze teams kijken ernaar uit u te ontmoeten. Tot ziens, ik zie je bij je lokale consult met een hart.