Volkomen uniek

Engravings

Graveren maakt elk juweel absoluut uniek. Met de moderne lasertechnologie zijn alle mogelijkheden bij acredo open, van de klassieke variant met naam en datum tot vrije tekeningen.

Wij nodigen u uit om creatief te zijn en uw liefde te uiten.

Wij worden vaak overweldigd door de rijkdom aan ideeën van onze klanten. Daarom delen wij graag de beste tips met u.

View Ideas & Inspirations

pages.engraving
De klassieke trouwring gravure

De klassieke trouwring gravure

Wedding Ring Engraving

De klassieke gravure voor trouwringen is verborgen aan de binnenkant van de ringen en bestaat uit de voornaam en de trouwdatum.

De combinatie van de beide voornamen van de bruid en bruidegom met de trouwdatum is populair. De volgorde van de namen in de ringen kan veranderen. In de damesring wordt eerst de naam van de bruidegom gegeven, in de herenring de naam van de bruid.

De combinatie van de voornaam van de partner met de huwelijksdatum, d.w.z. de naam van de bruidegom in de damesring en de naam van de bruid in de herenring, is ook wijdverbreid.

View Fonts

Symbolen graveren

Engraving Symbols

Is de klassieke trouwring of trouwring met gravure van naam en trouw-, verlovings- of kennismakingsdatum niet genoeg voor u?

In dit geval kunt u kiezen uit verschillende gravuresymbolen:

Hart, dubbel hart, hart met pijl, dubbel hart met pijl, oneindigheidsteken, ineengestrengelde ringen en de duif als teken van vrede en solidariteit zijn verkrijgbaar als standaardsymbolen.

View Symbols

Engraving

Engraving

Sayings

A snippet of text or a saying can be engraved on the inside, as well as the outside of the ring. An inside text is more of a hidden love message. A saying engraved on the outside of the ring is a visible design element.

It is possible to either have the same saying on both rings or to spread the text over both rings. This way, the two halves become one whole.

Suitable sayings are available for lovers, mothers, fathers, friends, daughters, sons, ... There are funny, intimate, loving sayings and those that give courage. Get inspired.

Discover Sayings

Vertel je verhaal

Story

De plek waar jullie elkaar ontmoet hebben is onvergetelijk. Waar heb je voor het eerst gekust? Jij komt van de kust, hij uit de bergen. Nu hebben ze samen een nieuw thuis gevonden.

Dit alles kan worden vastgelegd in een tekening die wij op uw ringen graveren.

Kun je niet zo goed tekenen? Wees moedig. Probeer het eens. Ik weet zeker dat je zult slagen. Het enige belangrijke is dat u een zwarte documentstift gebruikt voor uw sjabloon, zodat wij het goed kunnen overnemen.

pages.engraving
Individual

Individual

imprints

Engraving a fingerprint on wedding rings or wedding bands is the high school of engraving art and at the same time highly individual.
Without big words, the fingerprint symbolizes that you are always at your partner's side. With the help of our laser technology, every detail of your fingerprint is taken over in an elaborate process and captured forever. Each line a reminder of your great love.

For the really big, individual love, we stack two fingerprints to form a heart. In addition, we are able to transfer handprints, footprints and even a kissing mouth onto rings using laser technology.

Unforgettable

Date

When did you meet? When did you get married? You should have a quick, confident answer to these questions. Suggestion: make the date you met or got married a design element of your ring.

Engraving the date also looks great on the outside or side of the wedding band or ring. A stylish alternative is to engrave the calendar and mark the date using a diamond or colored gemstone.

pages.engraving
The city

The city

of your love

Paris is known worldwide as the city of love. Many lovers are enchanted by the dreamlike scenery, art and culture. Many couples are also drawn to picturesque Venice with its romantic lagoons. Unforgettable experiences together in Rome, Vienna, Prague, Hamburg, Las Vegas ...

Did one of these hotspots of romance hit you right in the heart or is there another city that means a lot to you? Then immortalize your city of love with the help of a laser engraving on your rings. We make your wish come true.

Animal

Prints

Love sometimes comes on silent paws. Our four-legged friends are not only our companions, but beloved family members. Reason enough to include the paw print of your little darling in the ring design or to create a ring design from the print of the paw.

The paw print can be engraved once or several times on the inside or outside of the ring. We are also happy to combine the imprint with a diamond. Get creative.

Our specialists will graphically revise and precisely engrave the custom lines of the paw print.

pages.engraving
Gravure op de zijkant van de ringen

Gravure op de zijkant van de ringen

on the side of the Ring

Een geraffineerde plaats voor de trouwringgravure is het zijoppervlak van de ringen.

Meestal graveren we hier namen en data in. Deze worden vaak aangevuld met een discrete steenzetting of kleine hartjes.

Maar je liefdesverklaring met een "Ik hou van je" is hier ook heel goed op zijn plaats en altijd goed te lezen voor degene voor wie het bedoeld is.

Duidelijk zichtbaar - de gravure aan de buitenkant

Engraving on the Outside

Je zou de hele wereld kunnen omhelzen en je geluk delen? Overweeg dan een trouwring gravure aan de buitenkant van uw ringen.

Hier kunt u uw namen in groot formaat graveren - recht of onder een hoek. Of u kunt kiezen voor een klein gegraveerd huwelijksmotto, een liefdesverhaal of een gedicht dat neerkomt op het versieren van de ringen.

In combinatie met kleine diamanten ontstaat een zeer persoonlijk meesterwerk.

pages.engraving
Innovatieve technologie voor uw liefdesboodschap

Innovatieve technologie voor uw liefdesboodschap

Technology

Wij hebben specialisten voor de realisatie van uw graveerideeën. Nadat uw ringen in onze manufactuur zijn gemaakt, zetten zij uw ontwerpen om in werkelijkheid.

Elke gravure is precisiewerk. De ring moet exact gepositioneerd zijn voordat de laser zijn werk begint. Concentratie en een zeker instinct zijn onontbeerlijk. Uw ontwerp wordt stap voor stap in de ring overgebracht en aan het eind met een kritisch oog gecontroleerd.

Geboorte gravures

on the birth of a Child

De geboorte van je kind heeft je recht in je hart geraakt. Je wilt wanhopig graag het moment vastleggen.

Het is vooral mooi als u de gravure versiert met een steen die past bij het geslacht van uw kind: Blauw voor een zoon, roze voor een dochter.

Voeg een symbool toe aan de naam en de geboortedatum: Hart, bloem, duif, engel of ster.

Als kinderen klein zijn, geef ze wortels, als ze groot zijn, geef ze vleugels. Wat dacht je van een boom en vleugels als symbool?

De afdruk van een baby's voetje siert menig kinderkamer. Heb je er ooit aan gedacht om het op een ring te laten graveren? Of u zou een bijzonder mooie tekening van uw kinderen op een heel bijzondere manier kunnen vereeuwigen. Er zijn geen grenzen aan je verbeelding.

pages.engraving

Gravures voor ringen & co.

for Rings & Co

Breng uw unieke liefde tot uiting - met een persoonlijke gravure op uw trouwringen of andere sieraden zoals verlovingsringen of memoire ringen. Naast een verscheidenheid aan lettertypes en graveerideeën, biedt acredo u de mogelijkheid om individuele gravures voor altijd op uw sieraad te laten vereeuwigen met behulp van lasergravure. Of het nu gaat om de huwelijksdatum en de naam van de partner, het couplet van een gedicht of van het lied dat ze samen zingen, foto's of vingerafdrukken - bij acredo kunt u uw wensen voor een individuele gravure de vrije loop laten.

Traditie vs. moderniteit: graveervoorbeelden voor uw juwelen

Veel koppels vinden het moeilijk om hun liefde onder woorden te brengen. Maar met graveervoorbeelden van acredo kunt u de juiste woorden vinden als het om liefde gaat. Als u van klassiek houdt, laten paren vaak de trouwdatum en de naam van hun partner in hun ringen graveren. Cursief schrift en gravure aan de binnenkant zijn het populairst en hebben hun waarde bewezen.

Deze gravure is romantisch en alleen voor het bruidspaar. Veel paren vinden het echter ook ongewoonder en maken hun trouwringen uniek met een gravure. En de moderne technologie maakt het mogelijk: met behulp van de nieuwste technieken en lasers tovert acredo uw persoonlijke handschrift aan de binnen- of buitenkant van uw ring.

Graveerlettertypes zijn nu nog persoonlijker

Naast het persoonlijke handschrift biedt acredo nog vele andere mogelijkheden voor individuele gravures. En je hoeft je liefde niet eens in woorden uit te drukken om het te doen. Met een vingerafdruk, een zelfgeschilderde foto of een bordje wordt uw sieraad honderd procent speciaal. Maar ook een zelf ontworpen gravure, zelfgeschreven regels of de herinnering aan de eerste keer dat u elkaar ontmoette, maken uw sieraad onvervangbaar. Gravures van acredo zijn een individuele eed van trouw - of het nu met woorden of afbeeldingen is, binnen of buiten de ring, klassiek of modern!