Onze filosofie

Over ons

Liefde is de kern van alles wat we bij acredo doen - de liefde van twee mensen voor elkaar, maar ook onze liefde voor het product. Daarbij combineren wij traditie met innovatie, duurzame waarde met een hoge kwaliteitsstandaard.

acredo wordt gekenmerkt door:

  • inspirerend ontwerp
  • perfecte vormen met bijzonder draagcomfort
  • buitengewone steenzettingen en eersteklas monturen
  • absolute individualiteit door configuratie
  • hoogste fabricagekwaliteit
pages.aboutPhilosophy
Absolute individualiteit

Absolute individualiteit

Het merk acredo staat voor trouwringcultuur van een bijzonder soort. Onze eis is om het geluk van bruidsparen vast te leggen in zeer persoonlijke trouwringen. De trouwringen zullen de koppels een leven lang vergezellen. Daarom is het voor ons bijzonder belangrijk om samen met u perfect gevormde ringen met liefdevolle details te ontwerpen.

Het fijnste vakmanschap, een hoog niveau van creativiteit en de fijnste materialen maken van de juwelen van acredo iets heel bijzonders. Het zijn de kleine details die het verschil maken. Een elegante voeg, een opzettelijk geplaatste steen, het spel van kleuren. Elk juweel is uniek en wij maken het speciaal volgens uw wensen. Omdat juwelen de mooiste manier zijn om waardering te tonen.

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

Perfectie en precisie

Een verlovingsring is een belofte. Het is het symbool van een diep gevoel, bedoeld voor de eeuwigheid. Dit feit is een verplichting voor ons. Daarom streven wij permanent naar perfectie en precisie.

In onze fabriek in Pforzheim worden de jarenlange ervaring van de goudsmeden gecombineerd met een zeer individueel en tijdloos design. Onze specialisten handelen met grote omzichtigheid en tact. Zo ontstaan unieke creaties met een compromisloze kwaliteit. Enthousiasme en passie vloeien over in de verwezenlijking van uw juwelen dromen tijdens de lange reis van creatie.

pages.aboutPhilosophy
jeweller

Inspirerend ontwerp

In het spanningsveld tussen minimalisme en weelde, tussen traditie en moderniteit, creëert onze designer de acredo collecties die als inspiratiebron dienen voor onze klanten. acredo staat voor moderne, tijdloze luxe. De harmonie en de esthetiek van de ontwerpen vloeien voort uit de proporties en de vormentaal, die tot het essentiële is teruggebracht. De sensuele helderheid van de geslaagde ontwerpen legt de basis voor de zeer individuele juwelen van onze klanten.

Ontdek nu

pages.aboutPhilosophy
Geëngageerd voor duurzaamheid

Geëngageerd voor duurzaamheid

egf Manufaktur en dus ook acredo richten zich op compromisloze kwaliteit en zetten zich in voor duurzaamheid. In maart 2017 ontving egf Manufaktur het "eerste" RJC-certificaat. Naast de RJC CoP (Code of Practices) voldoet egf Manufaktur aan de zogenaamde Provenance Claim - een vereiste dat niet verplicht is voor leden.

Begin de toekomst met een goed gevoel.

Ontdek nu