Kwart karaat verlovingsringen 0.25 ct | acredo

0,25 karaat Verlovingsringen

De kwart-karaat verlovingsringen met 0,25 ct diamanten van acredo zijn combinatiekunstenaars die discrete elegantie uitstralen.

Draag uw kwart karaat 0,25 ct puur of voeg een set stenen toe aan de band. Het resultaat is altijd uw persoonlijke favoriet.

Welke 0.25 ct verlovingsring is geschikt voor mij? Kies een ontwerp en bepaal de kwaliteit van de diamanten. Heel eenvoudig.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Verlovingsringen met 0,25 karaat - kwart karaat van acredo

Kwart karaat maakt de droom van een diamanten ring waar

Verlovingsringen met 0,25 karaat zijn het perfecte alternatief voor alle geliefden die hun droom van een diamanten ring willen laten uitkomen. Hoewel iets kleiner dan de enkele karaat, zijn ze stralend genoeg om het hart van uw geliefde te veroveren en het huwelijksaanzoek met een diamanten ring te perfectioneren: Verlovingsringen met een kwart karaat zijn betaalbaar en totaal romantisch.

Kwart karaat: u bepaalt de kwaliteit

Wat de gram is voor goud, is de karaat voor diamanten. Karaat geeft het gewicht van een diamant aan. Eén karaat komt overeen met 0,2 gram. Verlovingsringen van 0,25 karaat zijn dus licht en daardoor comfortabel om te dragen. U kunt de kwaliteit van uw kwart karaat met acredo nauwkeurig bepalen door de overige 3 C's - kleur, zuiverheid en slijpsel - zelf te bepalen. Om u daarbij te helpen, hebben wij alvast een voorselectie gemaakt van de beste kwaliteiten, zodat u bij acredo altijd een kwart karaat met eersteklas diamanten ontvangt.

Een toevoeging van uw 0.25ct diamant met fijne steenzetting op de ringband verhoogt uw kwart karaat verlovingsring nog meer en is bijzonder.

Hoe laat je je kwart karaat schitteren

Ook al is kwart karaat iets kleiner dan de klassieke 1 karaat, toch kan de edelsteen in de verlovingsring optimaal tot zijn recht komen. Onze medewerkers geven u graag advies hierover of u kunt de acredo configurator gebruiken om zelf te testen hoe uw verlovingsring met een kwart karaat het best tot uiting kan komen. Het belangrijkste bij een kwart karaat is om een zetting te kiezen die bij u past. De 0,25 karaat diamant kan een briljant- of prinsessendiamant zijn. Hij kan in een groot aantal zettingen worden gezet, zoals de 4-klauw, 6-klauw of bezel zetting. Een ringband in de legeringen witgoud of platina ondersteunt de lichtreflecties van de diamant wonderwel en maakt van uw kwart karaat diamant een echte blikvanger. Als de diamant ook briljant geslepen is, toont de verlovingsring van kwart karaat zijn volle uitstraling.