Moderne verlovingsringen | acredo

Modern Verlovingsringen

Modern en eigentijds - dat is hoe veel koppels hun verlovingsring willen. Laat u inspireren door de moderne verlovingsringen in onze catalogus en ontwerp individueel.

Moderne verlovingsringen worden gekenmerkt door een zekere eenvoud en toch staat de diamant centraal.

Alle ontwerpen kunnen worden uitgevoerd in de gebruikelijke goudkleuren geel, wit, rood, rosé, acredo's speciale signatuur goud of platina. U zult zeker de legering vinden die het beste bij u en uw moderne verlovingsringen past.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Verlovingsringen

Bent u op zoek naar een moderne verlovingsring? Blader dan op uw gemak door onze catalogus en laat u inspireren. Wij hebben de mooiste verlovingsringen voor moderne paren samengesteld.

Kenmerken van moderne verlovingsringen

De moderne verlovingsring moet zich als vanzelfsprekend aanpassen aan het dagelijkse leven. En dit is vaak turbulent. s Morgens naar het werk, 's middags lunchen en 's avonds uit met vrienden. De moderne verlovingsring is altijd bij je. Het wordt je constante metgezel. Daarom kan het een voordeel zijn als de moderne verlovingsring naadloos aansluit op de trouwring.

Bij acredo bieden we verlovingsringen in trouwring kwaliteit. Dit betekent dat de ringbanden van de meeste moderne verlovingsringen dezelfde hardingsprocessen ondergaan als de trouwringen. Hierdoor zijn ze zo slijtvast en dus geschikt voor dagelijks gebruik als maar mogelijk is.

Moderne verlovingsringen met diamanten

Wij versieren deze ringen met de mooiste diamanten, die worden ingeslepen of op verschillende andere manieren gezet. In elk geval is de zetting voor de moderne verlovingsringen visueel gereduceerd en komt de diamant volledig tot zijn recht. Afhankelijk van het ontwerp wordt de centrale diamant puur gedragen of aangevuld met kleine briljantgeslepen diamanten.

De vorm van de diamanten in de moderne verlovingsringen is niet altijd rond. Naast de ronde briljantgeslepen diamant zetten wij in moderne verlovingsringen ook diamanten in prinses-, baguette-, navette-, smaragd- of hartvorm.

Eigenlijk zijn moderne verlovingsringen veel te mooi om alleen gedragen te worden. Zij zijn gemaakt voor combinatie met de trouwring of met een memorie ring. Neem moed en ontwerp misschien een ringenset die vanaf het begin bij uw moderne leven past