Verlovingsringen met hart | acredo

Verlovingsringen Met hart

Bent u hopeloos romantisch en dol op diamanten? Dan hebben we hier de juiste verlovingsringen voor je - allemaal met hart.

Het hart is het symbool van liefde en leven. Wij hebben een hele collectie verlovingsringen, Cordial genaamd, aan dit symbool gewijd.

Ontdek verlovingsringen met echte hart diamanten, fijne hart details of hart zettingen.

Geef je hart als cadeau en personaliseer het.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Een verlovingsring met veel hart

Een aanzoek met een hartvormige verlovingsring is pure romantiek. Stel je voor dat je met z'n tweeën bent, de allervragen zijn zojuist gesteld, de doos gaat open en je ziet een fonkelend hart. Er is geen betere manier om je hart weg te geven. Een "ja" is bijna gegarandeerd.

De verlovingsring met diamanten hart

De schittering van de hartvormige diamant komt van de facetten. Deze zijn verantwoordelijk voor de weerkaatsing van het licht en de daarmee gepaard gaande schittering. Net als bij alle andere diamanten hechten wij veel belang aan de kwaliteit van hartvormige diamanten en bieden wij uit principe alleen de beste stenen aan. Afhankelijk van het ontwerp kunt u kiezen voor hartvormige diamanten van 0,1 ct tot 1,0 ct. Jij ontwerpt. Wij produceren met veel aandacht voor detail in onze fabriek in Duitsland.

Hart details voor de verlovingsring

De hartdiamanten worden stevig vastgehouden in zettingen met 3 of 6 lobben. De ringband is ofwel klassiek gepolijst of extra versierd met kleine diamantjes naast het diamanten hart. Naast de verlovingsringen met diamanten harten, bieden wij een serie ringen met fijne hart details aan de zijkant. Van voren gezien springt de ronde diamant in het oog. Draai de ring op zijn kant en kleine hartjes worden zichtbaar, gezet in de zijkant van de zetting. Of de klauwen zelf hebben de vorm van kleine hartjes. Ga op ontdekkingsreis. Je zult het geweldig vinden.

Verlovingsringen met het verborgen hart

Een heel bijzondere variatie van verlovingsringen met een hart is SECRET HEART®. Hier is een verborgen hart verwerkt in de zijkant van de ringband. Dit is zichtbaar als je de ring vanuit een bepaald perspectief bekijkt. Het is het geheim van het partnerschap dat bewaard wordt met deze verlovingsringen met het verborgen hart.