Halo verlovingsringen - elegant en opvallend | acredo

Halo Verlovingsringen

Halo verlovingsringen zijn elegant en opvallend tegelijk. De prachtige diamant in het midden van de verlovingsring is omgeven door een halo van kleine diamanten.

Het samenspel van middensteen en halo wekt visueel de indruk van een grotere steen en nog meer schittering.

Kies tussen halo verlovingsringen met traditionele ronde diamanten, bijzondere ovale diamanten of cushion cut diamanten - voor een onovertroffen uitstraling.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Halo Verlovingsringen

Een halo verlovingsring heeft een centrale diamant of edelsteen, die wordt omgeven door kleinere diamanten. De halo zetting accentueert de centrale steen en creëert een verbluffende look en een aura van schitterend licht.

Halo Verlovingsringen - Diamantvormen

De meest populaire diamantvorm voor een halo verlovingsring, zoals voor elke andere verlovingsring, is de traditionele ronde diamant die een tijdloos elegante look creëert.
De cushion cut diamant zorgt voor een prachtige rechthoekige of vierkante halo verlovingsring met zachte randen.
De laatste tijd worden ovale diamanten meer en meer populair voor halo verlovingsringen, waardoor een unieke look ontstaat die de vinger verlengt.

Halo verlovingsringen - Karaatgewicht

Het karaatgewicht voor een halo verlovingsring is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Het verschilt ook van land tot land. Terwijl voor kleine vingers een middensteen van 0,2 ct geschikt kan zijn, kan de middensteen voor luxueuze haloverlovingsringen oplopen tot 1,5 ct.

Maak uw eigen haloverlovingsring

Uw eigen unieke halo verlovingsring maken met acredo is vrij eenvoudig. Kies gewoon het model van uw voorkeur in de galerij en pas de metaalkleur, de legering, de steengrootte en de steenkwaliteit aan. Uw halo verlovingsring kan gemaakt worden in geelgoud, witgoud, rosé- of roodgoud of het speciale beige acredo Signature goud. De diamantkwaliteit zal altijd van gecertificeerde topkwaliteit zijn.

Hoe kiest u de beste zetting?

Halo verlovingsringen bieden veel mogelijkheden voor maatwerk door hun ontwerp. Ten eerste zijn er de verschillende vormen van de middensteen. Ten tweede kunnen de diamanten in de cirkel rond de middensteen op verschillende manieren worden gezet: de klassieke pavézetting, de moderne kanaalzetting of een gedurfde bezelzetting. Tenslotte kan de ringschacht zelf met of zonder diamanten worden gezet. Om de beste zetting voor u te kiezen, bladert u gewoon door onze galerij en vindt u de halo verlovingsring van uw voorkeur.