Ontdek verlovingsringen rond 2.000 € | acredo

Verlovingsringen rond 2.000 € Elegant en hoge kwaliteit

De verlovingsring en zijn waarde worden steeds belangrijker. Vind hier de mooiste ontwerpen van acredo voor uw verlovingsring rond de €2.000.

Voor deze populaire, medium budget rond de 2.000 €, bieden wij u een grote selectie van elegante en kwalitatief hoogwaardige verlovingsringen met diamanten tot 0,5ct. De kwaliteit van de diamanten is uitstekend. Ze hebben een internationaal topcertificaat van GIA.

De verlovingsringen rond de 2.000 euro worden met liefde in Duitsland gemaakt. Vakmanschap gemaakt in Duitsland.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Elegante verlovingsringen rond 2.000 €

Een verlovingsring van rond de 2.000 euro ligt in de middenprijsklasse. In Amerika is de regel dat een verlovingsring 3 maandsalarissen waard moet zijn. In Europa is men op dit punt nog voorzichtiger. De gemiddelde waarde van een verlovingsring is de laatste jaren echter aanzienlijk gestegen. Daarom is een verlovingsring rond de 2.000 € realistisch. De vraag is dus: wat zijn de opties voor een verlovingsring rond de €2.000?

Kleur en legering voor een verlovingsring rond € 2.000

Of u nu kiest voor een van de getoonde acredo ontwerpen of de verlovingsring zelf ontwerpt met behulp van de configurator - de mogelijkheden zijn legio. Voor uw perfecte verlovingsring rond € 2.000 kunt u kiezen uit hoogwaardige goud- en platinalegeringen. Een tip: denk eerst na over welke kleur de verlovingsring moet hebben. Daarna zal het voor u veel gemakkelijker zijn om de legering te kiezen. Als de verlovingsring rond 2.000 € in geelgoud, roségoud, roodgoud of signatuurgoud moet zijn, kies dan tussen 14 en 18 kt. Als de verlovingsring wit of zilverkleurig moet zijn, heb je de keuze tussen witgoud 14 of 18 kt en platina.

Diamanten in een verlovingsring rond €2.000

Hoe groot is de diamant die "man" krijgt voor een verlovingsring rond de 2.000 €? Naast de kleur en legering van de ring is ook de grootte en kwaliteit van de diamant bepalend voor het effect. Diamanten tot een grootte van 0,5ct passen in een verlovingsring rond 2.000 €. Deze maat is vrij aanzienlijk en zorgt voor prachtige verlovingsringen.
Bij acredo bieden we je sowieso alleen de beste diamantkwaliteiten aan. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat alleen het beste goed genoeg is voor uw liefde. Dienovereenkomstig kiest u uit de top diamant kwaliteiten degene die het beste bij u, uw wensen en uw budget past. Vanaf 0,3 ct, ontvangt u automatisch een GIA certificaat voor uw diamant. De snijkwaliteit is uitstekend, de symmetrie perfect. De diamant heeft een laserinscriptie van het certificaatnummer en geen fluorescentie.

Ontwerpen voor verlovingsringen rond €2.000

Het feit dat wij bij acredo gegoten en CNC gedraaide verlovingsringen rond de € 2.000 aanbieden en dus twee verschillende fabricageprocessen gebruiken, zorgt voor een buitengewone verscheidenheid aan ontwerpen. Als u een liefhebber bent van harmonieus gebogen ringrails, kies dan voor een gegoten verlovingsring. Wil je dat de verlovingsring dezelfde hardheid en dus weerstand heeft als een trouwring, kies dan voor een CNC-gedraaid exemplaar met een bevestigingszetting. De ringband zelf kan variëren van klassiek eenkleurig zonder extra steenzetting tot meerkleurige varianten met extra steenzetting aan de zijkant. De look van een vintage verlovingsring van rond de 2.000 euro ontstaat wanneer de ringrail is bezet met kleine pareltjes, de zogenaamde milgrain of millgriff.

Instelstijlen voor verlovingsringen rond €2.000

Hoe wordt de diamant veilig in de verlovingsring gehouden? De diamant als de centrale ambassadeur van uw liefde kan stevig worden vastgehouden door kleine klauwtjes in verschillende aantallen, bv. 4, 6 of 8 klauwtjes, of door een doorlopende rand die band wordt genoemd. Fijne ruches zijn in de mode. Er moet echter voor worden gezorgd dat zij niet te gemakkelijk buigen. Daarom zorgen wij bij acredo voor een evenwicht tussen delicaatheid en veiligheid van de klauwen. De diamanten zelf kunnen verschillende vormen hebben. Zelfs voor verlovingsringen rond 2.000 euro is de rondgeslepen diamant, de briljant, het populairst. Verlovingsringen met prinsessendiamanten komen op de tweede plaats. Meer ongebruikelijke slijpvormen, zoals ovale, navette, smaragd of baguette diamant, worden steeds populairder.

Wij wensen u veel plezier en een gelukkige hand bij het kiezen van uw perfecte verlovingsring. Voor de liefde. Voor altijd.