Hoogwaardige verlovingsringen vanaf € 3.000 | acredo

Verlovingsringen vanaf 3.000 € Hoge kwaliteit & uniek

Hier presenteren we onze mooiste ontwerpen voor verlovingsringen vanaf €3.000. Laat u inspireren, kies uw favoriet en ontwerp individueel.

De verlovingsring is het meest betekenisvolle geschenk dat je ooit zult kopen. Het symboliseert jullie liefde en de belofte van saamhorigheid. Bij het kopen ervan moet u zich niet laten leiden door regels, maar op zoek gaan naar de ring die het beste bij u en uw liefde past.

Onze belofte is: Made in Germany, gecertificeerde topkwaliteit en GIA-certificaat voor diamanten vanaf 0,3ct. Om lief te hebben.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Luxe verlovingsringen vanaf 3.000 €

Als het op de allerbelangrijkste vraag aankomt, is een beetje luxe op zijn plaats. De verlovingsring is moeilijk te verslaan in termen van belangrijkheid als geschenk. Daarom loont het de moeite tijd te investeren in het kiezen van de perfecte verlovingsring en een budget vanaf 3.000 euro. Speciaal om te voldoen aan de geheime wensen en stijl van de toekomstige bruid met de droomring.

De weg naar de verlovingsring vanaf € 3.000

Hoe beslis je over de juiste ring? Stel een budget vast waar u zich goed bij voelt. Probeer vertrouwen te winnen door een gesprek. Bespreek het met vrienden die dicht bij je staan, vraag advies aan deskundigen en doorgrond de wensen en ideeën van de toekomstige bruid. Dan zal niets de perfecte verlovingsring in de weg staan.

De beste diamanten voor uw verlovingsring

Luxe verlovingsringen vanaf 3.000 euro zijn er in vele stijlen. De meeste zijn ook voorzien van diamanten aan de zijkant van de ring, die fonkelen in concurrentie met de grote middensteen. Maar dit is duidelijk het middelpunt van de aandacht. Bij acredo, is alleen het beste goed genoeg voor je liefde. Daarom kunnen alleen de beste diamantkwaliteiten worden geselecteerd. Alle diamanten vanaf 0,3 ct hebben automatisch een GIA-certificaat, dat de uitstekende slijpvorm en de topkwaliteit bevestigt.

Romantiek of subtiele elegantie

De ringbanden van verlovingsringen vanaf 3.000 €, dus ook voor verlovingsringen vanaf 5.000 of 10.000 €, zijn massief en, zoals hierboven vermeld, meestal versierd met extra kleine diamanten. De rijen diamanten zijn enkel of meervoudig op de ring of ze lijken op een memoirring gegarneerd met een grote diamant in het midden. De diamantrijen zijn ook mogelijk met prinses- of baguette-diamanten. Als u subtiele elegantie in uw verlovingsring op prijs stelt vanaf 3.000 euro, kunt u ook ringstaven vinden zonder ingezette steen, die de diamant in het midden laten schitteren als een ster. Voor de romantici hebben we kleine hartjes in sommige ontwerpen verwerkt.

Creatieve verlovingsringen vanaf €3.000

U houdt van creatief en bent op zoek naar een veelkleurige verlovingsring vanaf 3.000 €? Wij kunnen deze wens ook vervullen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een trouwring te combineren met een bevestigingszitting. De volledige creativiteit van de trouwring configuratie met verschillende schijven, gewrichten, golven, oppervlakken en patronen is beschikbaar voor de ring. Bij deze basisring wordt de bevestigingszetting stevig verankerd met een lob- of randzetting.

De beslissende factor

De doorslaggevende factor voor de prijs van de verlovingsring, naast de kwaliteit van de steen, is zonder twijfel de grootte. Bij acredo bieden wij het hele spectrum van 0,1 ct tot 2,0 ct en zelfs meer op aanvraag. Een verlovingsring vanaf 3.000 euro heeft een middensteen van 0,7 ct en groter, afhankelijk van de steen die aan de zijkant is gezet. Er zijn nauwelijks bovengrenzen aan het budget. Dit blijkt niet in de laatste plaats uit de verlovingsringen van de Celebreties. Droom en werkelijkheid tegelijk.