Trouwringen voor dames | acredo

Trouwringen voor dames

Bekijk de grote selectie van prachtige trouwringen voor vrouwen. Vind de stijl of het ontwerp waar je van houdt en creëer je eigen.

acredo trouwringen voor vrouwen passen perfect bij je verlovingsring in vorm, kleur, legering en afmetingen, want je bent vrij om te kiezen.

Maak je bruidsset compleet of speel met contrasten. Veel plezier.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Trouwringen en trouwringen voor dames

Hoe vind je de ideale trouwring voor dames? Het is heel eenvoudig. Bekijk de verschillende ontwerpen op het gebied van trouwringen voor dames in onze catalogus. Kies uw favoriete ringen en zet ze op uw verlanglijstje of maak een afspraak voor een consultatie.

Trouwringen voor dames van cool tot creatief

Bij acredo tonen we trouwringen voor dames in veel verschillende stijlen. Aan de ene kant vindt u elegante of klassieke trouwringen voor dames zonder steen. Deze eenvoudige trouwringen voor dames kunnen perfect gecombineerd worden met een verlovingsring, een stud ring of een memoir ring. Natuurlijk presenteren wij met veel plezier vele trouwringen voor dames met kleinere of grotere stenen. Maar we tonen ook coole dames trouwringen met carbon of romantische trouwringen voor vrouwen met parel groef. Als carbon en parel worden gebruikt in combinatie met een diamanten ring, is het resultaat een zeer creatieve trouwring voor vrouwen.

Als u uw trouwring voor dames samen met de verlovingsring draagt, kunt u de configurator gebruiken om de ring perfect af te stemmen op de verlovingsring wat betreft vorm, kleur, legering en de afmetingen. Houd de totale breedte van de ringenset in gedachten, zodat hij later past bij de proporties van uw handen. Trouwringen voor dames bezet met diamanten zijn bijzonder populair. Deze fonkelen dan met de grote diamant van de verlovingsring.

Dames trouwringen met organische structuren

Naast deze luxueuze variant van trouwringen voor vrouwen, vindt u bij acredo ook een verscheidenheid aan organische oppervlaktestructuren. Deze geven de damesringen een natuurlijke uitstraling. De inspiratie voor de oppervlakken kan worden gevonden in de natuur. Verschillende bladvormen, de golven van de zee, boomschors en andere natuurlijke structuren vormen hier een eindeloos reservoir van ideeën voor het verfraaien van trouwringen voor vrouwen en mannen.