Trouwringen met diamanten | acredo

Trouwringen met diamanten

Laat u inspireren door de mooiste trouwringen met diamanten. Vier het leven en de liefde met onze Celebration-collectie.

Elke diamant in deze prachtige trouwringen is een herinnering aan een speciaal moment.

Ontdek trouwringen of trouwringen met diamanten op of aan de zijkant van de ringband, recht, diagonaal of in golven gerangschikt.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Trouwringen met diamanten

Meisjes dromen al op jonge leeftijd van een huwelijk. Meestal glinstert en schittert het in deze dromen. De trouwjurk is bezaaid met kleine steentjes en diamanten spuiten hun vuurwerk op de trouwringen. Deze droom van trouwringen met diamanten begeleidt de jonge vrouwen tot het eigenlijke moment van het uitwisselen van de ringen tijdens de huwelijksceremonie.

Diamanten trouwringen met kwaliteit

Met onze collectie segment Celebration, roepen we de droom van het jonge meisje in herinnering en ontsteken we vuurwerk voor de liefde. Belangrijk is dat alle diamanten trouwringen, diamanten kransen of memoirringen bij acredo worden onderworpen aan de speciale hardingsprocessen voor de vervaardiging van trouwringen. Hierdoor zijn ze duurzamer dan conventioneel gegoten trouwringen met diamanten.

In onze catalogus vindt u een grote verscheidenheid aan trouwringen met diamanten die in rechte, diagonale of golvende vormen op de ring zijn aangebracht. We kunnen zelfs diamanten op de zijkant van de trouwringen zetten op verschillende manieren. Het enige wat nodig is, is een iets vlakkere vorm aan de zijkant en een zekere ringhoogte. De opgeleide adviseurs in onze partnerwinkels geven u graag hun kennis hierover door.

Briljant en diamanten ringen

Voor trouwringen met diamanten komen niet alleen ronde stenen in aanmerking. Vierkant geslepen prinsessen diamanten of rechthoekige baguette diamanten gezet als een diamantenkrans creëren een moderne, gereduceerde look. Speciale trouwringen met diamanten worden gecreëerd door afwisselend briljantgeslepen en baguette diamanten te zetten.

Bij acredo kunt u uit verschillende zettingstypes de zetting kiezen die u het mooist vindt voor uw trouwringen met diamanten. Van de gewreven versie, tot traditionele geslepen zettingen met verschillende vormen tanden, tot moderne kanaal- of staafzettingen, wij hebben zeker een zetting die bij uw dromen past.

Inspiratie en ontwerp

En het mooiste is: met de acredo configurator is ontwerpen heel eenvoudig. Kies de trouwringen met diamanten die u mooi vindt in de catalogus en breng wijzigingen aan. Misschien voeg je een parelmoer toe. Of u kunt het aantal stenen, de grootte of de kwaliteit van de diamant veranderen. Of misschien wordt een diamanten krans aan het eind een dubbele krans of voegen jullie een grote diamant in het midden toe aan jullie trouwringen. In ieder geval wensen wij u veel plezier.