Moderne trouwringen | acredo

Modern Trouwringen

Ongecompliceerde stijl kenmerkt de moderne trouwringen van acredo.

Moderne trouwringen kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met een verlovingsring of een memorie ring. In combinatie of solo gedragen, zijn het aanpasbare metgezellen in het woelige dagelijkse leven.

Laat u inspireren door onze selectie moderne trouwringen en combineer naar hartelust. Chique trouwringen ongenuanceerd modern.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Moderne trouwringen

Modern is wat hier en nu bevalt. Moderne trouwringen volgen dus de tijdgeest en moeten toch een evenwicht zien te vinden in tijdloosheid, want ze moeten ons een leven lang vergezellen. De chique en ingetogen moderne trouwringen van acredo slagen daar moeiteloos in.

Moderne trouwringen in wit-rosé

Wij presenteren moderne trouwringen voornamelijk in witgoud met subtiele accenten in rosé of roodgoud. Deze ringen zijn echte combinatie kunstenaars. Bijna elk juweel is geschikt als aanvulling. Als moderne trouwringen samen met een verlovingsring of een memorie-ring worden gedragen, hebben ze een ingetogen effect. Alleen gedragen nemen ze een waardige plaats in en vertellen ze je persoonlijke liefdesverhaal.

Moderne trouwringen met innerlijke waarden

Eenvoudig aan de buitenkant, maken moderne trouwringen vaak indruk aan de binnenkant met ongelooflijk creatieve gravures die vertellen over het elkaar leren kennen, samen reizen en bijzondere gedeelde ervaringen. Centraal staan kleine briljantgeslepen diamanten of moderne prinsessen- en baguettediamanten. De eenvoudigste variant zijn moderne trouwringen van edel witgoud of indrukwekkend zwaar platina zonder enige diamant.

Moderne trouwringen met een uitstekend gevoel

Voel het acredo verschil. De moderne trouwringen van acredo hebben allemaal het uitstekende comfort van de acredo profielen. Profiel betekent de vorm van de ringen. In het geval van moderne trouwringen kan dit recht, licht gebogen of sterk gebogen zijn aan de binnen- en buitenkant. Veel plezier met het passen.