Eheringe SECRET HEART | acredo

SECRET HEART® is liefde

Het is echt pure magie: als je de SECRET HEART® ring in je hand hebt, herken je de vorm van het hart. Als je het om je vinger draagt, verandert het hart in een zachte golf.

Meer liefde, geluk en vreugde in het dagelijks leven brengen - dat is de kern van SECRET HEART® en ons verklaarde doel. Daarom gaan onze acties elke dag vergezeld van dit motto: "Er kan niet genoeg liefde zijn in de wereld."

Trouwringen, trouwringen en verlovingsringen met het verborgen hart: SECRET HEART®. Ontdek het geheim van de liefde in ringvorm.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

SECRET HEART® - Trouwringen met hart

Subtiele romantiek en een beetje mysterie kenmerken het merk SECRET HEART® en de partnerringen, verlovingsringen , trouwringen en geschenken ontworpen met het verborgen hart.

Het detail is het ontwerp. Volgens dit motto heeft de ontwerper Markus Franz met zijn vakmanschap en passie de speciale hartvorm van SECRET HEART® gecreëerd, die van bovenaf gezien zichtbaar wordt aan de zijkant van de ringen. Een hart wiens zicht betovert.

SECRET HEART® - het ontwerp

De SECRET HEART® vorm kan op één of beide zijden van de ringen worden aangebracht. Dit resulteert in een grote verscheidenheid aan ontwerpen voor de SECRET HEART® trouwringen. De punt van het hart dient als taps toelopend element van de trouwringband en accentueert zo bijvoorbeeld perfect een verlovingsring. De ringrails van de verlovingsring en SECRET HEART® trouwring sluiten naadloos op elkaar aan. De centrale steen van de verlovingsring staat vrij als een solist.

SECRET HEART® - Het ontwerp van SECRET HEART® ringen, of het nu gaat om partnerringen, trouwringen of trouwringen, is mogelijk met of zonder diamanten. Als een ontwerp zonder stenen wordt gekozen, ligt de nadruk op de hartvorm. Dit kan worden gecombineerd met een gepolijst, mat of gestructureerd oppervlak op de ringband.

Diamanten zijn natuurlijk hoogtepunten die het SECRET HEART® design onderstrepen. Afhankelijk van het aantal en de zetting van de stenen, worden trouwringen of trouwringen gemaakt in een verscheidenheid van stijlen van klassiek elegant tot luxueus. In ieder geval, ze gaan recht naar het hart.

SECRET HEART® - Voorstel met hart

Een paar ringen met SECRET HEART® design op de dames- en de herenring is een prachtige partnerring. Hoe kun je je liefde discreter belijden dan met een verborgen hart?

Een enkele SECRET HEART® ring voor de vrouw van je hart maakt het huwelijksaanzoek perfect. En bezet met fonkelende diamanten, zal de vreugde zeker dubbel zo groot zijn.

SECRET HEART® en acredo - twee merken met één motto: Er kan niet genoeg liefde zijn in de wereld. Laat u inspireren en breng vreugde en geluk in uw dagelijks leven.