Trouwringen voor paren van hetzelfde geslacht | acredo

Trouwringen voor paren van hetzelfde geslacht

Man en man, man en vrouw, vrouw en vrouw, liefde is veelzijdig. Wij maken de juiste trouwringen voor alle koppels met perfectie en precisie.

Onder de verzamelnaam Diversity vindt u trouwringen, trouwringen of partnerringen voor paren van hetzelfde geslacht. Laat u inspireren door onze trouwringen voor mannen en vrouwen.

Trouwringen met de regenboog - symbool voor jullie identiteit en liefde.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Wees de mijne! - Deze trouwringen worden gedragen door paren van hetzelfde geslacht

Kan er een mooier symbool zijn voor jullie liefde? Niet alleen hetero paren zeggen met de trouwring: "Ik hoor bij jou!" De trouwring staat natuurlijk voor een levenslange belofte voor zowel mannelijke als vrouwelijke paren. Het houdt een van de mooiste momenten samen voor altijd vast. Maar hoe ziet de perfecte trouwring voor homoparen eruit? Eén ding is zeker: of het nu een mannen- of een vrouwenring is, de trouwjuwelen moeten u voor altijd vergezellen - dus het materiaal en het ontwerp moeten gewoon goed zijn.

Trouwringen voor mannen en vrouwen: dit zijn de trends

De trouwring of trouwring - ook voor paren van hetzelfde geslacht - symboliseert oneindigheid, eeuwige liefde. Daarom zijn hoogwaardige materialen en een uitgekiend ontwerp van essentieel belang. Eenvoudig-elegant of opwindend-cool? Wat mooi is, is wat je bevalt en bij je past. Maar ook de liefdessymbolen van homoparen zijn onderhevig aan de huidige trends. Bijzonder populair op het ogenblik: platina ringen voor herenparen en voor de dames: Trouwringen in rosé goud. Verfijningen met parelmoeren gewrichten, diamanten, gekleurde edelstenen of mix & match - in onze ringencollectie voor homo- en lesbische paren presenteren wij u een uitgelezen selectie. Welke stijl je ook hebt, acredo heeft een verscheidenheid aan de mooiste trouwringen, of trouwringen voor mannelijke paren of sprookjesprinsessen. Perfect gevormde trouwjuwelen - omdat het allemaal om sterke emoties draait. U zult ook veel inspiratie vinden in de acredo trouwring configurator.

Heerlijke nonchalante trouwringen voor mannelijke koppels

Regenboogbruiloften zijn iets heel speciaals. En zo zijn trouwringen voor hem & hem een onmiskenbare bekentenis - omdat vooral homoseksuele paren hun persoonlijke liefdesgeschiedenis schrijven. De trouwring voor mannelijke paren is meestal gemaakt van platina of goud. Sommige mannelijke paren durven ook het edelmetaal roségoud te gebruiken. Als u nog niet precies weet welke metaalkleur uw favoriet is, blader dan eens door de DIVERSITY-collectie - mannen vinden hier wat ze zoeken. U vindt er zowel eerlijke, eenvoudige bruidssieraden als verfijnde trouwringen met diamanten of een opvallende mix van materialen en patronen. Of het nu expressief of ingetogen design is, met trouwringen van acredo ontmoeten echte gevoelens echte waarden. Bekijk onze mooiste trouwringcreaties voor paren van hetzelfde geslacht en laat u inspireren.

Trouwringen voor lesbische koppels

Populaire trouwringen voor vrouwelijke koppels: Een slanke ring van wit- of roségoud, rondom bezet met fonkelende diamanten. Delicaat, bijna elfachtig, siert de ring met een briljant geslepen diamanten krans de ringvinger van beide bruiden. Maar ook meerkleurige trouwringen hebben het tot de top van de trouwring-hitlijst voor vrouwelijke paren geschopt. De twee trouwringmetalen wit en geel goud worden vaak gecombineerd en gezet met fonkelende diamanten. Ongebruikelijke variaties zijn ook erg populair: trouwringen met kleurrijke edelstenen. Fijngesneden blikvangers in appelgroen, kanariegeel of saffierroze zetten de toon. Wat niet mag ontbreken op de ring van je leven: gravure. Of het nu eenvoudige druk of romantisch schrift is, misschien zelfs met uw eigen handschrift: Met uw persoonlijke boodschap van liefde of een speciaal symbool dat u beiden verbindt, wordt uw trouwring uniek. Je weet dat jullie voor elkaar gemaakt zijn. Geef uitdrukking aan deze band met een trouwring uit de DIVERSITY collectie.

De regenboog - het symbool van lesbiennes en homo's.

Als er een regenboog verschijnt, is dat als een kleurrijk geschenk uit de hemel. Elke kleur staat voor zichzelf en heeft een betekenis, heeft een fysiologisch en psychologisch effect. Gedachten, gevoelens en stemmingen worden beïnvloed door kleuren: groen staat voor hoop en natuur, geel voor zonlicht en rood voor liefde en leven. Vooral omdat de regenboog voor democratie staat. Het kleurenspel van de hemel straalt voor iedereen en toont de verscheidenheid van emoties. Geïnspireerd hierdoor creëerde de ontwerper Gilbert Baker de regenboogvlag voor de Gay Freedom Day in San Francisco in 1978 ¬¬- het model voor de latere Gay Prides over de hele wereld. Ook wij hebben de betekenis van de kleuren en de symbolische kracht van de regenboog in onze DIVERSITY trouwringencollectie verwerkt en prachtige regenboogringen ontworpen. Kleurrijke diamanten, extravagant gezet en ontworpen, betoveren elke drager.