Mokume Gane Trouwringen | acredo

Mokume Gane Trouwringen

Mokume Gane trouwringen zijn uitzonderlijk en altijd 100% individueel. Zij getuigen van de hoogste kwaliteit en vakmanschap.

De combinatie van verschillende edele metalen resulteert in een natuurlijk patroon dat doet denken aan een houtnerf. De oorsprong van Mokume Gane ligt in de Japanse kunst van het smeden.

Houdt u van de natuur en het buitengewone? Dan zijn Mokume Gane trouwringen echt iets voor jou. Laat je inspireren en begin je eigen traditie.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Mokume-Gane Stijl Trouwringen

De kleine design sensatie met een wow-effect!

Op zoek naar ongewone trouwringen? Wij hebben iets voor u: exclusief, opvallend overweldigend - en elk van deze adjectieven schiet tekort. Met hun onmiskenbare patronen behoren trouwringen die met de Mokume Gane-techniek zijn vervaardigd, zeker tot de meest fascinerende trouwringen. Het laat je twee keer kijken! En dat weten we: Een trouwring verbindt niet alleen twee mensen, hij kan ook een gespreksonderwerp worden.

Het Mokume Gane ontwerp van deze zeer speciale trouwringen is golfvormig. Het is een krachtig, vibrerend samenspel van verschillende edele metalen: palladium, groen goud en rood goud bijvoorbeeld vormen een krachtige combinatie. Zelfs binnen een kleurenfamilie vormen palladium-zilver en palladium-platina een krachtige extravagantie. Maar hoe wordt het onderscheidende ontwerp precies gemaakt?

De Mokume Gane trouwring: altijd uniek

Ten minste twee verschillende metalen worden in verschillende lagen op elkaar gesmeed om een zogenaamd lagenblok te vormen. Hoe meer metalen, hoe contrasterender het patroon. Mokume Gane betekent "houtnerf" en dat is precies waar de karakteristieke look aan doet denken.

Dit oude, ingewikkelde en zeer tijdrovende proces, dat zijn oorsprong vindt in Japan, heeft een heel bijzonder kenmerk: Geen twee ringen zijn gelijk! Omdat de verwerking van de metalen altijd verschillende, unieke patronen oplevert. Een trouwring kan nauwelijks individueler zijn. Een kenmerk dat uw trouwring nog meer emotionele waarde geeft.

Trouwringen in het Mokume Gane motief - fascinerende metaalmix

De Mokume Gane herenring heeft geen andere designelementen nodig - de esthetische korrel alleen al volstaat. Voor de dames is het een beetje anders. Wanneer goud en palladium elkaar ontmoeten en bekroond worden door een kleine diamant in het midden van de ring, ontvouwt zich de vrouwelijke toets van de trouwring. Het is ook mogelijk om meerdere kleine stenen te schikken: harmonieus ingepast in het mokume gane patroon, overbelasten ze de ongewone trouwring helemaal niet.

Met de acredo trouwringconfigurator kunt u alle mogelijkheden doornemen en samen uw trouwring in Mokume Gane stijl samenstellen. U bepaalt het materiaal, het uiterlijk en de stijl en wij vervaardigen uw droomhuwelijksring met de grootste zorg, passie en plezier - want het draait allemaal om emoties. Uiteindelijk zult u uw persoonlijke unieke Mokume Gane trouwring dragen op de mooiste dag van uw leven.