Smalle trouwringen van acredo | betoverend en delicaat

Smalle en delicate trouwringen Charme

Jong, verfijnd en oneindig divers.

Smalle trouwring ontwerpen met een breedte tot 3 mm betoveren door hun delicatesse. Bovendien zijn ze perfect te combineren met ringensets.

De minimumbreedte voor smalle trouwringen is 2,0 mm. Vanaf deze breedte kunnen bij acredo ringstaven met verschillende profielen worden geconfigureerd.

De smalle trouwringen uit onze Charme-collectie zien er niet alleen op zichzelf betoverend uit. Ze zijn perfect als aanvulling op de verlovingsring.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Smalle trouwringen - Als je van delicaat houdt...

...kies dan smalle trouwringen van acredo. Delicaat, aaibaar en elegant - smalle trouwringen van acredo voldoen aan elke stijl en strelen vakkundig uw tere handen. Of het nu in sierlijk goud of gepolijst zilver is, slanke trouwringen van acredo slaan een super figuur in elk materiaal en elke legering. De delicate ringen zijn gemakkelijk te combineren en passen bij elk accessoire. Met slanke trouwringen van acredo onderstreept u een tijdloze look, charmeert u uw geliefde en zet u mooie accenten.

Smalle trouwringen: bijzondere charme voor een lage prijs

Trouwringen uit de Charme-collectie zijn jong, geraffineerd en eindeloos veelzijdig. Naast een bijzondere elegantie bieden onze prachtige trouwringontwerpen een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek de verscheidenheid van onze delicate, betaalbare collecties en kies uw persoonlijk juweel Made in Germany.

Met de acredo trouwringconfigurator kunt u zelfs slanke trouwringen samenstellen voor de prijs die u wenst. Betaalbaar, maar tegelijkertijd een hoogwaardig symbool van jullie dierbare liefde: dit zijn smalle trouwringen van acredo.

Ruimte voor twee: combineer smalle trouwringen perfect

Trouwring ontwerpen met een breedte tot 3 mm laten ruimte voor meer. Smalle trouwringen van acredo zijn daarom ideaal om te combineren met unieke ringensets. Door uw ringen te combineren, creëert u een kenmerkende stijl en geeft u uw smalle trouwring een persoonlijkheid. In combinatie met een memoire vertellen smalle trouwringen het verhaal van jullie liefde en huwelijk. Want er is geen betere manier om de eeuwige band met uw partner uit te drukken - dan door een trouwring en een memoire ring te verenigen.