Fancy trouwringen | acredo

Edele trouwringen Fancy

Ongebruikelijk, maar nog steeds zeer gewild voor trouwringen, zijn diamanten in speciale slijpvormen of vormen, zoals hartdiamanten of diamanten in navette-, druppel- of smaragdvorm.

Onze Fancy collectie is gewijd aan deze ongewone trouwringen en trouwringen met ongewone diamantslijpvormen.

Of ze nu puur zijn of vergezeld van kleine briljantgeslepen diamanten, fancy diamantvormen inspireren. Speciaal voor het leven.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Edele trouwringen

Eeuwigdurend hoogtepunt van uw liefde

Kleine juwelen - grote betekenis: speciale trouwringen zijn een integrerend deel van het huwelijksritueel. Ongebruikelijke trouwringen zetten heel bijzondere accenten. Eenvoudige trouwringen van goud of platina zijn al lang geen eenlingen meer. Ze zijn het mooist in gezelschap van fonkelende diamanten in extravagante vormen. Rechthoekig, vierkant, hartvormig of amandelvormig? Als u op zoek bent naar iets speciaals voor de trouwring van uw leven, dan zijn buitengewone trouwringen met speciale diamantvormen precies wat u zoekt. De acredo FANCY collectie neemt u mee in de fascinerende wereld van trouwringen met de mooiste diamanten in ongewone slijpvormen.

Om je vinger gewikkeld - speciale trouwringen zullen je laten stralen.

Een "Ja, ik wil" wordt een plechtige gelofte, het begin van een nieuw tijdperk in het leven van een koppel. De trouwring is van elementaire symbolische waarde: liefde in ringvorm - geen begin, geen einde. Edele legeringen en draagcomfort zijn slechts twee van de begeerde attributen. Veel bruidsparen willen een bijzondere trouwring met een "uniek" karakter. En ze willen het aantrekkelijke contrast van diamanten van hoge kwaliteit - steeds vaker in opvallende en ongewone slijpvormen - bij het glanzende edelmetaal. Omdat ze het weten: Diamanten van de zuiverste kwaliteit en met een geraffineerd design inspireren een leven lang.

Flashing lights - de mooiste slijpvormen voor diamanten

Diamanten in speciale slijpvormen en vormen zijn ongewoon, maar zeer gewild voor trouwringen. Spectaculaire vormgeving en fijne harmonie tussen zetting en diamantslijpsel spreken voor de schoonheid van deze kleine juwelenwondertjes. Hier is een overzicht van de meest gewilde diamantvormen voor unieke trouwringen:

 • Briljantgeslepen: de all-time favoriet
  In de ronde en meest bekende briljantslijpvorm, werpt het juweel lichtreflecties die het zijn fascinerende fonkeling geven. Het maximum van 58 facetten onder de optimale hoek maken het mogelijk.

 • Princess cut: magie in het kwadraat
  Klinkt als een sprookje! De princess geslepen diamant is vierkant en een relatief nieuwe variant in het intermezzo van verfijnde diamantslijpvormen. In het begin van de jaren '80 baarde hij opzien als solitair en werd hij een van de populairste diamantvormen voor trouwringen.

 • Baguette snede: pure emotie
  Een rechthoekige, rechte ruit met een groot oppervlak. De nadruk ligt minder op schittering, maar de slijpvorm benadrukt de zuiverheid van de edelsteen. Een baguette diamant is eenvoudige elegantie voor puristen en fijnproevers.

 • Navette snede: schittering & vuur
  De navette of marquise snede is ronduit magisch. De vorm is absoluut natuurlijk en symmetrisch. Een zeer speciale diamant die harmonie uitstraalt en trouwringen onmiskenbaar uniek maakt.

 • Hart snede: 100% liefde
  De hartgeslepen diamant is zeker de steen voor romantici. Wat is er mooier dan het symbool van de liefde, vereeuwigd in een kostbare diamant? Niet in de laatste plaats daarom zijn trouwringen of trouwringen met een hartdiamant de lieveling van de sterren.

Diamanten worden beschouwd als mysterieus en onverwoestbaar. Finesse en goedheid maken hun verschijning compleet. Ontdek buitengewone trouwringen met de individuele touch van de FANCY collectie. De stralende diamantcreaties staan helemaal in het teken van de liefde van twee mensen. Vind uw favoriet of creƫer uw persoonlijke liefdessymbool met fancy diamanten met de ringconfigurator van acredo.