Trouwringen met carbon | acredo

Carbon Trouwringen

Carbon vormt een opvallend contrast op gouden of platina trouwringen met zijn donkere kleur en karaktervolle structuur.

Het extreem sterke en lichte materiaal geeft trouwringen een buitengewoon gevoel.

Zet accenten met carbon en ontwerp slimme trouwringen individueel met de acredo configurator.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Carbon trouwringen

Begin een prachtig huwelijk met een buitengewoon, maar meestal onbekend materiaal: trouwringen van koolstof zijn nog steeds een zeldzaamheid in de juwelenwereld en vormen, samen met zilver en palladium, een geweldig alternatief voor klassieke trouwringen. Met trouwringen van carbon zult u ieders aandacht trekken: de combinatie van donker carbon met bijvoorbeeld goud of witgoud zorgt voor unieke en opvallende contrasten. Carbon is ook vijf keer sterker dan staal, waardoor carbon trouwringen niet alleen een symbool zijn van de sterke band van jullie huwelijk.

Carbon trouwringen: lichtheid en comfort in een nieuw tijdperk

Een luchtige en zorgeloze start in een gemeenschappelijke toekomst - dat is de wens van vele bruidsparen op hun bruiloft. Met trouwringen & trouwringen van carbon zult u zeker slagen: want trouwringen van carbon zijn licht en onderscheiden zich door hun bijzondere draagcomfort. Daarom zijn ze de ideale oplossing, vooral voor mensen die nog nooit ringen hebben gedragen.

Al na een paar uur vergeet u dat u een ring draagt; maar de liefde voor uw partner en het contrastrijke ontwerp van uw carbon trouwringen zullen u eraan herinneren. Koolstof is een zeer huidvriendelijk materiaal en is daarom ook geschikt voor mensen met een allergie. Het matglanzende en gestructureerde uiterlijk maakt van carbon trouwringen moderne en unieke juwelen.

De keuze is aan jou - met de acredo trouwring configurator.

Met behulp van de acredo trouwringconfigurator kunt u zelf de kenmerken van uw carbon trouwringen kiezen en verschillende variaties testen. Beslis zelf hoezeer u wilt dat uw carbon trouwringen opvallen: grote contrasten, fonkelende diamanten, ongewone vormen. Bij de acredo trouwring configurator kunt u door verschillende ontwerpen klikken en de combinaties vergelijken. Op een van onze talrijke locaties heeft u de mogelijkheid om het comfort van uw carbon trouwringen live te ervaren. Stem uw wensen en ideeën voor uw carbon trouwringen af met onze adviseurs en ontwerp zo individueel de vaste band van uw huwelijk.