Vintage trouwringen met parelverbinding

Vintage trouwringen met kraalvoeg

Trouwringen met een patroon van parelmoeren verbindingen

Millgriff beschrijft een parelmoerachtig patroon voor trouwringen dat lijkt op duizend aan elkaar geregen korrels. Het patroon is gemaakt met een speciaal gereedschap, het Millgriff wiel.

Trouwringen met een parelmoer- of millgriffelpatroon hebben een geheel eigen vintage charme.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Trouwringen met parelmoeren verbindingen

Een patroon van kleine kraaltjes dat lijkt op duizend aan elkaar geregen korrels wordt ook wel een millgrip-patroon genoemd. Millgriff of milgrain betekent "duizend korrels" en verwijst naar een techniek die reeds in de 19e eeuw werd gebruikt om juwelen te betoveren met een fijne kralenkrans. Met behulp van deze antieke kunsttechniek maken wij nog steeds met liefde handgemaakte unieke kralenpatronen met vintage charme met behulp van een speciaal gereedschap, het Millgriff wiel.

De pareling geeft het ringoppervlak een bijzondere structuur, zowel optisch als haptisch, waardoor een gewone trouwring bijzonder edel overkomt. Maar ook in combinatie met diamanten zorgt het parelmoerpatroon voor een prachtig lichteffect en een charmante omlijsting. Om een contrast van verschillende kleuren en metalen te versterken, is een parelmoeren voeg een uitstekend stijlelement.
Trouwringen van Millgriff zijn daarom niet alleen populair bij vintage fans, afhankelijk van de combinatie van de antieke parelgroef met verschillende stijlelementen en legeringen ziet een ring er nobel, schitterend, romantisch of modern uit. De eenvoudige elegantie van het millgriff patroon is ook zeer populair voor mannenringen. Op een brede ringband zien de parelfuga's eruit als een veelheid van bolvormige diamanten en doen zij de ring edel maar toch mannelijk voorkomen.

Ontwerp uw individuele trouwringen met parelgroeven.

Laat u inspireren door onze ruime keuze aan trouwringen en kies uw favoriete model. Met de acredo trouwringconfigurator kunt u uw model eenvoudig online aanpassen aan uw individuele ideeën en uw eigen droomring ontwerpen. Wij adviseren u graag ter plaatse op onze talrijke locaties of online via mail of videochat. Welke millgriff-look u ook kiest, als afzonderlijk stijlelement of in combinatie, een ring met een parelmotief is in elk geval iets heel bijzonders.