Trouwringen en verlovingsringen in stedelijke stijl | acredo

Urban Stijl

Het stadsleven is snel, vaak lawaaierig en hectisch. Het vergt flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Aan deze eisen moet ook worden voldaan door verlovingsringen en trouwringen die in een stedelijke omgeving worden gedragen.

De urban stijl vraagt om verlovingsringen en trouwringen die gemakkelijk te combineren zijn met andere juwelen en die bestendig zijn. Tegelijkertijd moeten ze verfijnd en individueel zijn.

Echte combinatiekunstenaars zijn zilverkleurige trouwringen van witgoud of platina. Deze laatste is bijzonder taai en resistent. Laat u inspireren en creëer uw eigen individuele ontwerp dat past bij uw levensstijl.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Urban trouwringen - casual en aanpasbaar

De stedelijke levensstijl wordt gekenmerkt door snelheid, onbeperkte diversiteit en voortdurende verandering. Welke trouwringen passen bij deze stadse levenshouding? Het vraagt om vernieuwende, originele juwelen die zich gemakkelijk aanpassen aan stijl, veranderingen en het dagelijkse leven.
Het moet casual zijn, er tegelijkertijd goed uitzien en, natuurlijk, modern zijn. Het stadse type, dat thuis is in de steden van deze aarde, kiest graag voor eenvoudige trouwringen gecombineerd met een individuele toets.

Urban is platina

De stedelijke levensstijl is vaak turbulent. Voor trouwringen betekent dit dat ze ergens tegen moeten kunnen. Platina is taai en daarom perfect geschikt voor het leven in de stad. Met stedelijke trouwringen van platina zult u zich een leven lang op uw gemak voelen. Ook vanwege het bijzonder mooie gevoel en het heerlijke gewicht. Platina is de legering voor de stedelijke levensstijl.

Stedelijke individualiteit

De urban look wordt altijd individueel geïnterpreteerd en opnieuw uitgevonden, zelfs in het geval van trouwringen en verlovingsringen. Door de combinatie van de zuivere witte platina legering met een bijzonder kleurenspel, discrete oppervlakken of eenvoudige details, ontstaan individuele ringdromen. Charismatische zettingen van stenen zijn absoluut on trend als opvallende accenten, niet overdreven gekleed maar toch stijlvol.

Urbane trouwringen perfect aangevuld

Eenvoudige maar glamoureuze juwelen vormen een perfecte aanvulling op casual trouwringen en ronden de urban stijl vakkundig af. De moderne juwelensets van acredo, bestaande uit een diamanten ring, oorstekers en halsketting, zijn prachtig op elkaar afgestemd en zien er geweldig uit als afzonderlijke stukken of harmonieus in combinatie met elkaar gedragen.