Romantische trouwringen en verlovingsringen

Romantisch Stijl

Het hart als symbool van de liefde is pure romantiek. Daarom speelt het een grote rol in de romantische ringen, samen met de parelmoeren gewrichten.

Of het nu in de vorm van hartvormige of hartvormige diamanten is, als een decoratieve band van harten of als een romantisch zettingsdetail van de verlovingsringen.

Ontdek de delicate en romantische ontwerpen van acredo, met liefde gemaakt in Duitsland.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Romantische trouwringen met liefdevolle details

Tedere gevoelens veranderen in grote liefde. Vooral pas verloofde stellen verlangen naar een vleugje romantiek. Met de keuze van hun trouwringen maken zij een teken van hun liefde en houden zij hun romantische momenten voor de eeuwigheid vast.

Romantische trouwringen met parelbanden

Onze trouwringen uit de "Millgriff" collectie bieden prachtige inspiratie voor romantici. Millgriff beschrijft een parelmoerachtig, filigraan patroon dat lijkt op duizend aan elkaar geregen korrels. De voelbare pareling zorgt voor een prachtige fonkeling in de ringen en verbetert hun uiterlijk enorm.
Romantische trouwringen met een patroon van parelmoeren verbindingen slaan altijd een goed figuur aan de ringvinger en zijn populaire modellen voor zowel dames- als herenringen. De klassieke ringmontages, aangevuld met fonkelende diamanten, hebben een betoverende romantiek met een zekere vintage charme. Ontdek onze romantische trouwringen met mooie parelmoeren details voor de mooiste dag van uw leven.

Hart en roségoud - pure romantiek

Trouwringen in flatterend roségoud zijn delicaat en poëtisch. Betoverende hartdiamanten of briljantgeslepen diamanten in de vorm van een hart geven de juwelen een bijzonder romantisch tintje. Bij deze juwelen ligt de nadruk op het ontwerp - de hartvorm. Voor trendsetters in de liefde zijn onze romantische trouwringen het perfecte accessoire.

Verlovingsringen voor romantici

Ontdek de schattige verlovingsringen met hart-elementen verwerkt in de zetting. Het hart als symbool van liefde en leven staat absoluut centraal in deze verlovingsringen uit onze "Cordial" collectie. Laat u inspireren en geef uw hart weg met een verlovingsring van acredo.