Natural Style trouwringen, verlovingsringen | acredo

Natuurlijk Stijl

Houdt u van de natuur met haar harmonieuze en organische vormen? Dan is de natuurlijke stijl de juiste keuze voor u.

Hier presenteren wij verlovingsringen en trouwringen met bijzonder harmonisch afgeronde vormen en details die doen denken aan de golven van de zee, zachte heuvellandschappen of bladeren.

Laat u inspireren door trouwringen met diamanten in de kleur Forest Green. De kleur van het bos voor oneindige liefde. De natuur - onze mooiste metgezel voor het leven samen.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Natuurlijke trouwringen - Voor bruidsparen die zich verbonden voelen met de natuur.

Liefhebbers van de natuur waarderen harmonieus ontworpen, sensuele juwelen met decoratieve vormen en stijlvolle, discrete ontwerpen. De inspiratie voor onze Natural Style trouwringen komt uit de schoonheid van de natuur. Net zo flatterend als de golven van de zee is de uitstraling van onze "Caresse" trouwring collectie. Het ontwerp van de trouwringen met golfspleten of gekleurde accenten in het golfontwerp weerspiegelen de harmonieuze vormen van de natuur, of het nu de zachte golven van de zee zijn, de sierlijke vorm van het landschap of de bloemige vorm van de planten.

Trouwringen geïnspireerd door de natuur

Unieke kunstwerken worden gecreëerd door verschillende golven en kleuren te combineren. Deze worden liefdevol met de hand vervaardigd in de egf trouwringenfabriek in Pforzheim en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitsnormen. Diamanten in verschillende maten bekronen trouwringen met een golfontwerp.

Sterrenhemel - een natuurlijk spektakel

Fonkelende diamanten sieren de trouwringen in onze "Stardust" collectie net zo mooi als de sterren aan het firmament. Trouwringen met een sterrenhemel zijn oogverblindende blikvangers aan de ringvinger en brengen de eigenheid van de liefde in harmonie met de schoonheid van de natuur.
Sierlijke verlovingsringen zijn de perfecte aanvulling op onze trouwringen met golvende details of sterrenhemels.

Gecertificeerde nabijheid van de natuur

Voor ons houdt goede stijl al jaren respect voor de natuur in. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en de traceerbaarheid van onze toeleveringsketen. Als fabrikant van acredo-ringen is egf Manufaktur sinds 2017 RJC-gecertificeerd. Dit garandeert duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid.