Luxury Wedding Rings & Engagement Rings | acredo

Luxe Stijl

Verbluffend, adembenemend, prachtig - zo kunnen de luxueuze trouwringen en verlovingsringen van acredo worden omschreven.

De Luxury Style is een vuurwerk van diamanten. Kleine en grote diamanten in verschillende vormen verrukken dag na dag met hun fonkeling. Perfect bewerkte ringvormen zijn echte handstrelingen die gewoon goed aanvoelen.

Creƫer uw eigen droom - in het leven, in de liefde en in uw ringen.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Luxe stijl trouwringen - Een vuurwerk van diamanten

Veel meisjes dromen van een bruiloft met veel glamour en glitter. Onze luxueuze trouwringen met uitstekende diamanten passen bij deze droom.

Luxueuze liefdessymbolen

Een bruiloft in luxe stijl vraagt om glamoureuze liefdessymbolen met een hoog karaatgehalte. De acredo-collectie "Celebration" betovert met adembenemende ringen bezet met buitengewone diamanten banden voor een leven samen. Elke diamant in deze prachtige, luxueuze trouwringen herdenkt een speciaal moment. Met fonkelende diamanten banden viert u het leven en de liefde en houdt u uw gedeelde herinneringen voor de eeuwigheid vast.

Luxueus platina voor de eeuwigheid

De allure van diamanten in volledig bezette ringbanden geeft de bruid een luxueuze uitstraling voor het leven. Als materiaal voor hun trouwringen geven paren die van luxe houden de voorkeur aan edel en kostbaar platina en aan geel goud met een hoog karaatgehalte. Deze klassiekers onder de legeringen in combinatie met witachtig glinsterende diamanten zien er gewoon prachtig uit.

Luxe diamanten

De exclusieve luxe ringmodellen met briljant geslepen diamanten overtuigen niet alleen door hun tijdloze schoonheid, maar ook door de compromisloze kwaliteit van uitstekende, internationaal gecertificeerde diamanten.

Ook voor de verlovingsring en memoirring in glamourstijl kunnen er niet genoeg glinsterende diamanten zijn. De acredo luxe collectie, als enkele ring of in een set, wordt gekenmerkt door weelderige steenzetting. Ontdek ravissante ringendromen en laat u inspireren.