Elegante trouwringen, verlovingsringen | acredo

Elegant Stijl

Een zekere tijdloosheid is belangrijk voor trouwringen, want ze moeten een leven lang plezier geven. Elegantie met haar tijdloze schoonheid is daarom een belangrijk ontwerpcriterium bij acredo. Wij hebben het als principe in onze ontwerpfilosofie opgenomen.

De elegante trouwringen en verlovingsringen van acredo kenmerken zich vooral door tijdloze schoonheid en subtiele designdetails. Elegantie die zich uitdrukt in esthetiek, harmonie en een zekere natuurlijkheid.

Met elegantie en verve het huwelijk in. Laat u inspireren en creëer uw eigen

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Elegante trouwringen - moderne klassiekers met persoonlijkheid

Elegantie vindt haar uitdrukking in een natuurlijke en harmonieuze esthetiek. De basis is een veilige, gecultiveerde stijl gecombineerd met hoge kwaliteit. Elegantie is altijd duurzaam. Daarom past de elegante stijl zo goed bij acredo en bepaalt zij de vormentaal van ons ontwerp. De perfecte trouwring in de elegante stijl presenteert zich klassiek, meestal in één kleur en met een sobere steenzetting. Bruidsparen die voor een elegante stijl kiezen, hechten waarde aan tijdloze schoonheid en traditie.

Elegante kleuren voor trouwringen

Gouden trouwringen hebben vaak de voorkeur. De fascinatie voor de legering van geel goud bestaat al generaties lang en wordt in de familie doorgegeven van grootmoeders en moeders op dochters. Een enigszins moderne variant toont een andere kleur aan de binnenkant van de ring dan aan de buitenkant. Voor wie het subtieler wil, heeft acredo sinds kort Signature, een goudlegering die qua tint tussen rosé en wit in zit en bijna elke huidskleur perfect flatteert.

Elegantie en individualiteit

Elegante koppels zien hun trouwringen als meer dan alleen een bijzonder sieraad. Bovenal ligt de nadruk op het unieke karakter van hun persoonlijke liefdessymbolen. Bij acredo drukken ze dit uit door middel van individuele gravures of subtiele ontwerpdetails in briljante fabricagekwaliteit. De combinatie van uitstekende profielvormen met stijlvolle details en edele accenten creëert elegante ringdromen van indrukwekkende schoonheid.
Deze moderne klassiekers verliezen niets van hun esthetische aantrekkingskracht, integendeel, ze zijn fascinerend mooi en stralen pure passie en elegantie uit - een leven lang. Ontdek de mooiste trouwringen uit de acredo collectie elegante trouw- en trouwringen.

Elegante aanvulling

Klassieke gouden juwelen met diamanten passen perfect bij elegante trouwringen. Hiertoe behoort ook de pre-stud ring, of een memorie ring, die de kostbare herinneringen van het leven vastlegt in de vorm van diamanten en de trouwring op een speciale manier aanvult tot een ringenset. De elegante ringenset wordt afgerond met een klassieke verlovingsring, waarbij de centrale steen in de schijnwerpers staat en stevig wordt vastgehouden door een discrete zetting.