Trouwringen mannen | acredo

Trouwringen voor mannen

Bent u op zoek naar unieke trouwringen voor mannen? Bekijk onze grote selectie trouwringen voor mannen en laat u inspireren.

Wij bieden trouwringen voor mannen in verschillende breedtes, hoogtes, kleuren en edele metalen. U hebt de keuze om details toe te voegen zoals voegen, parels of carbon. Toon uw individualiteit en de uniciteit van uw liefde met uw ring. Wees creatief. Wij zullen u hierin steunen.

Uw trouwring voor mannen wordt met zorg gemaakt door onze specialisten in Duitsland.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Trouwringen voor mannen

Van een eenvoudige trouwring voor mannen tot een ongewone, creatieve trouwring voor mannen, met acredo heb je alle opties. En het is heel simpel. Eerst, blader door onze galerij en kies de ontwerpen die je leuk vindt. Sla ze dan op in de verlanglijst of begin met aanpassen met de acredo configurator.

Ontwerp uw trouwring voor mannen

Kies de breedte die past bij de proporties van uw hand, en vervolgens de hoogte waar u zich prettig bij voelt voor uw heren trouwring. De vorm van de ring is ook van cruciaal belang voor het comfort. U kunt kiezen uit vele vormen: licht gewelfd, recht of gebogen aan de binnen- en/of buitenkant. Geeft u de voorkeur aan de warmere tint van goud of de koelere uitstraling van witgoud of platina? Wij bieden u een ruime keuze aan legeringen. U zult zeker de juiste vinden voor uw trouwringen voor mannen.

Als je eenmaal hebt besloten over de basis, begint de pret pas echt. Wat dacht je van diamanten voor je trouwring voor mannen? Probeer een ronde, prinses of baguette geslepen diamant voor uw trouwring voor mannen. Hou je van zwart? Probeer een zwarte diamant en/of een carbon joint. Begin maar te spelen met de acredo ontwerper. Misschien ontdekt u ook onze prachtige afwerkingen. Kies tussen gepolijst, mat, geplet, glamour, crisscross of natuurlijke structuren voor uw heren trouwring. Je zult het geweldig vinden.

Enkelvoudige of meerkleurige trouwringen voor mannen.

Misschien houdt u van een tweekleurige of meerkleurige trouwring voor mannen? Dat is geen probleem. Ofwel de verschillende kleuren aan de binnen- en buitenkant van de ring, ofwel de verschillende kleuren aan de buitenkant van de trouwring voor mannen. Hoe dan ook, u zult de perfecte ring voor u vinden of maken, 100% uniek en van topkwaliteit Made in Germany - acredo.