Exclusieve memoire ringen tot 0.25 ct per steen

Exclusieve Memoire Ringen tot 0,25 ct per steen

Leg uw dierbaarste herinneringen vast met een memorie ring van hoge kwaliteit van acredo. Bekijk onze prachtige selectie van exclusieve en elegante memoir ring ontwerpen en creëer je eigen.

De diamanten zijn het middelpunt van uw memoir ring. Elke uitstekende steen zal u herinneren aan een speciaal moment in uw leven. Bij ons vindt u memoir ringen van hoge kwaliteit met diamanten tot 0,25 ct, in sommige gevallen zelfs 0,3 ct per steen.

In combinatie met goud of platina ontstaan adembenemende liefdesringen. Warme goudkleuren zoals geelgoud, roségoud, roodgoud of het exclusieve Signature Gold zijn voor u beschikbaar. Of kies voor tijdloos witgoud of platina. De keuze is aan jou.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Exclusieve Memoire Ringen van acredo

Kostbaar aandenken aan het gedeelde geluk van de liefde

De eerste keer dat u elkaar ontmoette, de bruiloft of onvergetelijke vakanties - memoire ringen houden de speciale uren met uw geliefde(n) vast en worden beschouwd als een teken van wederzijdse waardering. Met exclusieve memoire ringen geeft u deze unieke liefde nog sterker weer en betovert u niet alleen uw geliefde, maar ook familie en vrienden. Exclusieve memoire ringen zijn unieke bewijzen van liefde en kostbare aandenkens aan hun leven samen. Of het nu gaat om groeiende memoire ringen met fonkelende edelstenen of luxe volledig bezette memoire ringen - acredo biedt u prachtige en exclusieve exemplaren, afhankelijk van uw individuele ideeën.

Er zijn geen grenzen aan exclusiviteit

Exclusieve memoire ringen van acredo combineren uw dierbaarste herinneringen met de hoogste kwaliteit edelmetalen en de zuiverste diamanten in een sieraad voor de eeuwigheid. Memoire ringen in platina 950 en goud 750 zijn bijzonder exclusief en een ware pracht. Gepaard met stralende diamanten in de klassieke briljant slijpvorm, zijn ze een uitdrukking van pure elegantie. Een diamanten ring in ongewone briljant kleuren of prachtige saffier kleuren onderstreept ook de exclusiviteit van uw Memoire ring. Bovendien onderscheiden de Memoire ringen van acredo zich door hun gevoel en sterk karakter design - want bij ons kent exclusiviteit geen grenzen.

Overtuig uzelf: exclusieve Memoire ringen bij acredo

Voor ons zijn het gebruik van hoogwaardige materialen, individueel design, draagcomfort en gepassioneerde productie allemaal onderdeel van uw exclusieve Memoire ringen. In onze consultatie centra of online met de configurator, zullen wij uw exclusieve Memoire ringen afstemmen op uw stijl. Configureer uw persoonlijke Memoire ringen, bepaal de mate van exclusiviteit en test zelf welke ring het beste bij u past. Samen met u creëren wij exclusieve memoire ringen die u een leven lang zult koesteren en aan uw vinger zult dragen - net als de gedeelde herinneringen in uw hart.