Herinneringsringen of Eternity Rings | acredo

Memoire ringen of Eternity Rings

Herinneringsringen zijn favoriete stukken voor de eeuwigheid. Elke diamant is een herinnering aan een speciaal moment. Memoire ringen worden ook wel eeuwigheidsringen, herinneringsringen of alliantie ringen genoemd.

Afhankelijk van de steengrootte is de Memoire ring de perfecte voorzet- of verlovingsring, of verandert de Eternity ring, of Memory ring van een elegant sieraad in een luxueus statement. Bij acredo kunt u memoire ringen krijgen in enkele steengroottes van 0.005 tot 0.3 ct.

Laat de steenzetting meegroeien met elk prachtig moment of kies voor een semi-luxe of een luxueuze all-round met diamanten bezette memoire ring.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Memoire Ringen bij acredo

De waarde van het moment kan worden vastgelegd met een memoire ring. Herinneringsringen - ook wel eeuwigheidsringen, herinneringsringen of alliantieringen genoemd - staan voor bijzonder emotionele herdenkingsjuwelen en worden beschouwd als een teken van waardering voor de tijd die u samen met uw geliefde hebt doorgebracht - ideaal ook als verlovings- en trouwring.

Een diamanten herdenkingskrans - memoire ringen

Ze hebben begin noch einde - memoire ringen zijn een symbool van eeuwigheid en eindeloze liefde. Volgens de naam staat elke afzonderlijke diamant voor een mooie ervaring. De verloving en het huwelijk, het huis, de kinderen of de carrièresprong - het gemeenschappelijke geluk kan prachtig bekroond worden met een diamant en vereeuwigd worden in een memoire of herinneringsring. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen twee varianten van de verzameling edelstenen: Als de plaatsing van de stenen beperkt blijft tot het bovenste deel van de ring, kunnen altijd nieuwe diamanten worden toegevoegd. In de loop van de tijd kunnen alle mooie momenten leiden tot een memoir ring met als resultaat een gesloten ring van diamanten. De ringband kan echter ook vanaf het begin volledig rondom gezet worden. Memoire- of Alliance-ringen van deze modelvariant zijn bijzonder populair als trouwringen. Een andere variant is de Memoire-ring met een band van diamanten aan de zijkant. Deze discrete variant heeft iets mysterieus, want de schittering van de diamanten is het best zichtbaar voor de draagster zelf.

Ontwerp variaties voor Eternity ringen bij acredo

De rij edelstenen van gelijke grootte is wat memoire ringen gemeen hebben. Bij acredo heeft u de mogelijkheid om uw eigen individuele sieraad te creëren uit een groot aantal variaties. Tip: Eternity- of Memory-ringen kunnen ook heel goed dienen als voorzetring voor trouwringen.

Kies uit verschillende legeringen, metaalkleuren en -vormen, steengroottes, diamantkleuren en zettingen. Alliantieringen in witgoud, geelgoud, roségoud of platina zien er bijzonder mooi uit. Zeer populair is de kanaalzetting, waarbij de diamanten tussen twee omringende edelmetalen staven zijn gezet. In de staafzetting wisselen de edelsteen en het edelmetaal elkaar af op de ringrail. Meerdere diamantbanen die naast elkaar liggen worden pavé zetting genoemd - een "onzichtbaar" type zetting dat eruitziet als een glanzend steentapijt.