Groeiende Memoire Ringen met 1-7 Stenen | acredo

Groeiende Memoire Ringen met 1-7 stenen

Elke steen een herinnering aan een speciaal moment. Laat de stenen set van uw Memoire ring groeien met elk prachtig moment.

Voor uw groeiende memoire ring kiest u niet alleen het type zetting, maar ook het aantal diamanten, hun grootte en kwaliteit.

Kies uw favoriete ontwerp en creƫer uw absoluut persoonlijke memorie ring met een groeiend aantal stenen.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Het kweken van Memoire Ringen van acredo

Een dagboek van een andere soort

Geen ander sieraad dient als een beter symbool voor het gedeelde geluk van de liefde en het gedeelde begin van nieuwe levensfasen dan de groeiende memoire ringen van acredo. Stukje bij beetje, als speciale herinnering aan de mijlpalen van het leven, groeit de stenen set van de Memoire Ring. Elke diamant staat voor een onvergetelijk moment in hun leven samen - huwelijk, intrek in hun gezamenlijke huis, kinderen of huwelijksjubilea. Met groeiende Memoire ringen, schrijft u het verhaal van uw liefde op en draagt u het dag na dag met u mee.

Zij geven uw memoire ringen hun unieke karakter

Groeimemorieringen zijn aandenkens met een bijzonder karakter: zo veelzijdig als de persoonlijke hoogtepunten van uw liefde, zo gevarieerd als de verschillende etappes in uw huwelijksleven en zo emotioneel als een roman. Het ontwerp van de memoire ring ligt in uw handen: u beleeft en bepaalt welke momenten worden vastgelegd met diamanten.Type legering, steenzetting, type diamantslijpsel en zetting kunnen naar eigen wens worden geconfigureerd voor groeiende memoire ringen. Op deze manier belichaamt uw Memoire ring een uniek liefdesverhaal door middel van een expressief ontwerp en is het een sieraad met karakter.

Zo kleurrijk als het leven zelf: groeiende memoire ringenVoor de diamanten in de diamanten ring van uw groeiende memoire ring, kunt u kiezen uit een verscheidenheid van oogverblindende kleuren. Hemelsblauw, Appelgroen, Kersenrood of nog veel meer - groeiende memoire ringen kunnen worden ontworpen in uw persoonlijke favoriete kleur. Bovendien kan voor elk moment van liefde een diamant in een andere kleur worden gekozen. Dit maakt uw Memoire Ring en het "script" erachter nog spannender voor kinderen en kleinkinderen. Met zijn emotionele elementen, persoonlijke facetten en prachtige kleuren is de groeiende Memoire Ring een dagboek van een andere soort.