Memoire Ringen Bestsellers | acredo

Memoire ringen Bestsellers

Wij hebben de populairste ontwerpen van acredo memoirringen, onze bestsellers, voor u gebundeld in deze compacte catalogus. Ze kunnen afzonderlijk worden gedragen als aandenken, als verlovingsring of als voorzetring.

U vindt memoir ring bestsellers met verschillende standen. Wij bieden delicate, elegante of fantasievolle zettingen voor de uitstekende diamanten die in de Alliance Rings zijn gezet.

Ontdek ook de verschillende steengroottes en hun effect in de Eternity Ring Bestsellers. Een van hen past zeker in uw hand.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Memoire Ringen Bestsellers

De best verkochte memoire ringen van acredo hebben elk de meest populaire variaties van een memoire ring ontwerp. Elk ontwerp is verkrijgbaar in verschillende ringbreedtes, steengroottes en aantal diamanten. In de bestseller catalogus van memoirringen hebben wij de varianten opgenomen die het meest door onze klanten worden gevraagd.

Zo vindt u bijvoorbeeld Memoire Ringen Bestseller met een off-cut, kanaal of staaf zetting. Afhankelijk van het zettingstype kunnen er meer of minder diamanten in de Alliance ring gezet worden. De staaf, bijvoorbeeld, is breder dan een snij-instelling. Daarom passen er minder stenen op dezelfde omtrek van een Memoire ring bestseller in een staafzetting dan in een geslepen zetting. De kanaalzetting geeft een zeer moderne uitstraling doordat de stenen gelijkmatig worden vastgehouden met edelmetaal aan de boven- en onderkant.

De Memoire ringen bestsellers zijn onderhevig aan de respectievelijke trend en blijven toch tijdloos mooi. De laatste jaren zijn de klanten vooral enthousiast over de slanke memoire ringen, die zij individueel, als stapel of als voorhangring dragen. Ook u kunt uw persoonlijke memoire ring bestseller ontdekken die u zal herinneren aan vele mooie momenten in uw leven.