Onze Verlovingsring Configurator

Word uw eigen ontwerper

Harmonische ringvormen

Harmonische ringvormen

Alle ringmodellen van acredo hebben één ding gemeen: ze hebben absoluut harmonieuze ringvormen.

Deze ringvormen zijn cruciaal voor het draagcomfort. Een ring van acredo voelt altijd comfortabel aan.

Al onze ontwerpen zijn aan deze norm onderworpen. Kies uw favoriete model.

Harmonische ringvormen
Klassiek geel of modern wit?

Klassiek geel of modern wit?

Wij zijn altijd gefascineerd geweest door de warme glans van geel goud. Voel jij je ook zo? Of heb je liever romantische rosé? Als uw stijl meer "cool" is, moet het misschien helder wit platina zijn.

De configurator maakt het u gemakkelijk om de kleur te kiezen die bij uw persoonlijke stijl past. Klik gewoon op de kleur, selecteer de ring in de overeenkomstige kleur en ga verder.

Klassiek geel of modern wit?
De fijnheid

De fijnheid

De fijnheid beschrijft het aandeel van het edelmetaal van de hoogste kwaliteit in een juweel. Het wordt uitgedrukt in duizendsten.

Bijvoorbeeld, in goud 750/- of 18kt zijn 750 van de 1000 delen goud.

Afhankelijk van de kleur die u voor uw ring hebt gekozen, zal de configurator geschikte legeringen met verschillende fijnheden voorstellen. U hebt onmiddellijk een overzicht van de prijzen.

De fijnheid

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

Ringband en instelling

Ringband en instelling

Met de ringrail en de selectiecriteria voor de instelling kan het gekozen model worden gewijzigd.

De alternatieve modellen worden getoond en kunnen met één klik worden geselecteerd.

Bekijk de alternatieven op uw gemak. Welke is je favoriet? Een rechte ringzetting of een ringzetting die naar voren toe taps toeloopt. Een zetting met 4 of 6 klauwen of een zetting met gesloten rand die de steengrootte optisch ondersteunt.

Ringband en instelling
Discreet of oplulent

Discreet of oplulent

Als stralend middelpunt bekroont de diamant uw juweelontwerp.

De grootte van de steen bepaalt de stijl van uw juweel: delicaat met een kleinere steen of weelderig met een grote diamant en een set stenen aan de zijkant.

Samen met de kwaliteit van de diamant is de grootte van de steen een van de belangrijkste criteria voor het budget. Zoek het evenwicht tussen steengrootte en kwaliteit waar u zich goed bij voelt.

Discreet of oplulent
Wij houden van diamanten

Wij houden van diamanten

Bij acredo, bieden wij u alleen zeer goede diamant kwaliteiten. Vanaf een steengrootte van 0,3 ct, heeft elke steen een certificaat van gerenommeerde internationale testinstituten. De snit is altijd uitstekend.

Wij houden van diamanten

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

Persoonlijk vanuit het hart

Persoonlijk vanuit het hart

Onvergetelijke momenten moeten worden vastgelegd. Graveer een datum, namen of een kleine liefdesboodschap op je verlovingsring.

Onze acredo partners helpen u graag om uw ringmaat correct te bepalen. We noteren meestal de omtrek van uw vinger. Als alternatief kan de binnendiameter van een zeer goed passende ring worden gemeten.

Persoonlijk vanuit het hart
Verlovingsringen met add-on zetting

Verlovingsringen met add-on zetting

Naast de solitaire configuratie kunt u met onze trouwringconfigurator verlovingsringen ontwerpen die voor honderd procent bij uw toekomstige trouwringen passen. Daartoe worden de harmonieuze acredo profielen gecombineerd met een bevestigingsinstelling.

Zodra u uw profiel hebt gevonden, klikt u op "Steenzetting bewerken" en "Steenbibliotheek openen". Beslis over de steenvorm Princess of Brilliant gewreven in en kies een van de aangegeven prong of architraaf bevestigingsinstellingen.

Verlovingsringen met add-on zetting
Droom ontwerp klaar - dit is wat er nu gebeurt

Droom ontwerp klaar - dit is wat er nu gebeurt

Zodra u klaar bent met uw configuratie, kunt u deze afdrukken of opslaan in uw verlanglijstje. Van daaruit kan uw droomontwerp met uw gegevens op elk moment voor u worden opgehaald.

Wilt u uw resultaat enthousiast delen of per e-mail versturen? Dit is ook gemakkelijk te doen via de verlanglijst.

Of u kunt een afspraak maken met een acredo partner bij u in de buurt om de vormen en modellen niet alleen te zien, maar ook te voelen.

Droom ontwerp klaar - dit is wat er nu gebeurt

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

Start uw Solitair configuratie

Ontwerp een klassieke solitaire volgens uw eigen persoonlijke ideeën.

pages.engagementRingsConfigurator
Begin uw configuratie met een add-on zetting

Begin uw configuratie met een add-on zetting

Stel hier de perfecte verlovingsring voor uw trouwring samen. Ontdek de mogelijkheden.

De acredo verlovingsring configurator

Je hebt het zelf in de hand. Niet alleen het perfecte moment voor de vraag aller vragen, maar ook het individuele ontwerp van uw verlovingsringen . Zelf ontworpen verlovingsringen zeggen meer dan duizend woorden en benadrukken jullie ware liefde en het unieke karakter van jullie relatie. Of het nu als een romantische verrassing is of het resultaat van gedeelde ideeën, het ontwerpen van uw verlovingsringen met de acredo verlovingsring configurator is ongecompliceerd en leuk.

Verlovingsringen op maat maken: Het is nog nooit zo veelzijdig geweest

Dankzij de verlovingsringconfigurator van acredo kunt u uw verlovingsringen zelf tot in het kleinste detail ontwerpen. acredo stuurt u naar het paradijs van de juwelenwereld. Eerst kiest u het ringontwerp, de ringrails en het edelmetaal. Daarna komt de wereld van de steen, de fonkelende diamanten: u kunt kiezen uit verschillende maten, zuiverheidsgraden, zettingen en slijpvormen.

Kies uw favoriet en breng het paradijs bij u thuis - het was nog nooit zo eenvoudig om verlovingsringen op maat te maken!

Configureer #### verlovingsringen: Laat uw droom werkelijkheid worden

Je hebt de verlovingsring van je dromen gezien in een Hollywood-film of je hebt al sinds je kindertijd precieze ideeën, zet je ideeën dan om in realiteit met de acredo verlovingsring configurator. Online, stap voor stap, op elk moment kunt u uw verlovingsringen configureren. Als je geen tijd hebt om je kunstwerk af te maken, zet je ontwerp dan op de verlanglijst. Als u vastloopt met het ontwerp of vragen heeft over de kwaliteit van onze ringen en diamanten, kunt u gerust advies inwinnen in onze vestigingen. Het huwelijksaanzoek ligt in uw handen, en wij zullen u niet alleen laten met het ontwerpen van uw verlovingsringen.Als de ring voor de dame klaar is, ontwerp dan de verlovingsring voor de heer in slechts een paar stappen. Tip: Laat u inspireren door onze actuele collecties.