Onze trouwring configurator

Ontdek uw creativiteit

Profielen met het speciale draagcomfort

Profielen met het speciale draagcomfort

Het ringprofiel is de doorsnede van de vorm van de ringrail. Dit is bepalend voor hoe de ring aan uw vinger aanvoelt.

De profielvormen van acredo zijn in elk opzicht geperfectioneerd. Zacht gebogen of recht en grafisch - de focus ligt op absoluut draagcomfort.

In de configurator kunt u eenvoudig de verschillende profielen selecteren en een indruk krijgen van hoe het karakter van de ring verandert met de profielvorm.

Profielen met het speciale draagcomfort
Delicaat of breed

Delicaat of breed

Met de ringbreedte bepaalt u of uw ring smal en delicaat of breed en expressief moet zijn.

Bij acredo zijn ringbreedtes van 2,00 tot 10,00 mm mogelijk, afhankelijk van het profiel. Onder andere de proporties van uw hand zijn bepalend voor de breedte van de ring.

De stabiliteit van uw ringen neemt toe naarmate de ringhoogte, d.w.z. de afstand van de binnenkant van de ring tot de buitenkant, toeneemt.

Delicaat of breed
Enkel of meerkleurig

Enkel of meerkleurig

Een ring hoeft niet altijd effen en glad te zijn. Laat je creativiteit de vrije loop.

Door de verdeling van de ringrail zijn verschillende designmogelijkheden mogelijk: van een gladde ring in één kleur tot ringen met meerdere schijven in verschillende kleuren.

In de configurator vindt u reeds een definitie van de meest voorkomende verdelingen.

Enkel of meerkleurig

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

Verbindingen als ontwerpelement

Verbindingen als ontwerpelement

Voegen zijn inkepingen in het materiaal die enerzijds dienen als vormgevingselement en anderzijds noodzakelijk zijn voor de zuivere scheiding van twee materialen of oppervlakken.

Van de vaak gebruikte V-verbinding tot de harmonieuze golfverbinding of de populaire Saturnus-verbinding, acredo biedt u een zeer breed gamma in verschillende breedtes.

Verbindingen als ontwerpelement
Zonnig geel of helder wit

Zonnig geel of helder wit

Spreekt de warme glans van klassiek geel goud u aan of bent u meer gefascineerd door de koele uitstraling van witte edele metalen? Probeer het eens.

Met de acredo configurator hebt u ook de keuze tussen flatteus rosé, extravagant rood of groen en ingetogen grijs.

Of misschien wilt u een meerkleurig ontwerp maken en bijvoorbeeld rosé-accenten toevoegen aan een witte ring?

Zonnig geel of helder wit
De fijnheid

De fijnheid

Zodra u de kleur van uw ring hebt gekozen, krijgt u de keuze uit mogelijke legeringen via de fijnheid.

Bij acredo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen rosé goud 585/- en rosé goud 750/- voor de kleur rosé. De verschillende prijsklassen worden rechtstreeks weergegeven.

Alle ontwerpen kunnen worden uitgevoerd in diverse goud-, palladium- en platinalegeringen.

De fijnheid

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

Gepolijst of gestructureerd

Gepolijst of gestructureerd

De textuur van het oppervlak is een sterk designelement.

De klassieke ring is glanzend met zijn gepolijste oppervlak. U kunt visueel sobere, meer designgerichte oppervlakken creëren in zand of langwerpig mat.

Met schuin mat, ijsmat en gehamerd zijn oppervlakken met ongewone of sterkere structuren mogelijk.

Gepolijst of gestructureerd
Puristisch of sprankelend

Puristisch of sprankelend

De magie van diamanten is onze passie. Daarom bieden wij u diamanten kransen aan tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.

Wat het zetten van stenen betreft, toont de acredo configurator al zijn kunnen: één of meerdere diamanten, aan de buitenkant van de ring, aan de zijkant of zelfs aan de binnenkant. Alles is mogelijk.

Via de stenen bibliotheek heeft u een handig overzicht van de meest populaire variaties, die vrij verder ontwikkeld kunnen worden tot aan de sterrenhemel.

Door het aantal, de grootte en de kwaliteit van de stenen en zelfs gekleurde stenen te kiezen, kunt u de hoogste mate van individualiteit creëren.

Puristisch of sprankelend
Persoonlijke gravure en ringmaat

Persoonlijke gravure en ringmaat

Bekroon elk juweel met een persoonlijke liefdesboodschap. Wij graveren dit graag traditioneel aan de binnenkant of offensief aan de buitenkant van de ring.

De innovatieve lasertechnologie van acredo maakt zowel de klassieke variant van naam en datum mogelijk, als de artistieke variant van vrije tekeningen.

Onze acredo partners helpen u graag bij het correct bepalen van uw ringmaat. Gewoonlijk noteren we de omtrek van de vinger. Als alternatief kan de binnendiameter van een zeer goed passende ring worden gemeten.

Persoonlijke gravure en ringmaat

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

Uw wensenlijstje

Uw wensenlijstje

Je hebt je droomontwerp gemaakt? Sla het dan op in je persoonlijke verlanglijstje.

Met behulp van uw naam, postcode en geboortedatum kunt u er steeds weer naar teruggrijpen.

Wilt u uw resultaat enthousiast delen of per e-mail versturen? Dit is ook gemakkelijk te doen via de verlanglijst.

Uw wensenlijstje

Start uw configuratie

Uitgaande van dit basismodel, kunt u uw eigen droomringen ontwerpen. Wij wensen u veel plezier.

Start your configuration

pages.weddingRingsConfigurator

De acredo trouwring configurator

Individueel ontwerpen en laten ontwerpen. Bij acredo, heb je de keuze. Met onze trouwringconfigurator kunt u uw trouwringen zelf ontwerpen. De acredo trouwringconfigurator is ideaal voor koppels die van het ongewone houden, graag zelf creatief zijn of zich willen verdiepen in de wereld van de trouwringen. Dankzij onze grote keuze aan ringstijlen is er voor elk type en elke stijl wat wils: trendy vs. klassiek - glitterig vs. eenvoudig - luxueus vs. terughoudend. Maak je dromen waar en word de ontwerper van je eigen unieke liefdessymbolen!

acredo trouwring configurator: de beste weg naar jullie perfecte trouwringen

Als teken van jullie oprechte liefde vergezellen trouwringen jullie doorheen jullie huwelijk. Om ervoor te zorgen dat u zich een leven lang prettig voelt bij uw trouwringen, moeten de keuze en het ontwerp zeer zorgvuldig worden overwogen. Met de acredo trouwringconfigurator kan dit comfortabel en gemakkelijk van thuis uit, op elk moment en met slechts een paar muisklikken. Geïnspireerd door onze collecties, trends uit Hollywood of de bruiloften van vrienden, kunt u verschillende ontwerpen uitproberen en op elk moment afzonderlijke onderdelen zoals vorm, kleur, legering, oppervlak en steenzetting veranderen.

Trouwringen configureren: Unieke ringen in slechts een paar stappen

Uw partner, computer, ideeën en een kop thee of een glas champagne - dat is alles wat u nodig hebt voor een configuratie! In een eerste stap bepaalt u de afmetingen en de vorm van de damesring. Selecteer vervolgens de gewenste kleuren naar wens. Combineer kleuren en oppervlakken vrij volgens uw speciale ideeën. Nu kunnen de dames zich verheugen op het leukste deel van het ontwerp: de keuze van de bijpassende diamanten/briljanten. Sprankelend opvallend of elegant eenvoudig - dat stelt u zelf in. Tenslotte is het de beurt aan de heren: uw ringen worden zo weergegeven dat ze overeenkomen met het damesmodel; alleen de maat en de breedte moeten nog worden aangepast. Tot slot kunt u het draagcomfort en de harmonie van uw geconfigureerde ring op uw hand testen in een van onze vestigingen en de definitieve ring bestellen. De individuele vormgeving van uw trouwringen is nog nooit zo ongecompliceerd geweest!