Onze juwelenconfigurator

Ontwerp jezelf

Absolute individualiteit

Absolute individualiteit

Inspirerend design, de hoogste productiekwaliteit en absolute individualiteit kenmerken elk acredo product.

Daarom zijn, naast trouw- en verlovingsringen, ook onze halskettingen, oorbellen, diamanten ringen en vooral memoire ringen configureerbaar.

U kiest gewoon het model dat u het mooist vindt en verandert het in duidelijke stappen in uw nieuwe lievelingsstuk.

Absolute individualiteit
De kleur

De kleur

Welke kleur past het best bij uw type? Wilt u dat uw juwelen passen bij de juwelen die u al heeft? Moet de zetting de schittering van de diamanten versterken? U moet deze vragen beantwoorden voordat u uw kleurkeuze maakt.

In de acredo juwelenconfigurator tonen wij u uw favoriet in verschillende kleuren, zodat u zich een beter beeld kunt vormen. Met één klik kunt u uw favoriete kleur kiezen.

De kleur
De fijnheid

De fijnheid

Nadat u de kleur hebt gekozen, stelt de configurator automatisch de legeringen voor die in aanmerking komen.

De fijnheid beschrijft het aandeel van edelmetaal van de hoogste kwaliteit in een sieraad. Het wordt gegeven in duizendsten. Bijvoorbeeld, in goud 750/- of 18kt zijn 750 van de 1000 delen goud.

De prijs wordt onmiddellijk berekend, zodat u te allen tijde een overzicht hebt van uw budget.

De fijnheid

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

Model alternatieven

Model alternatieven

Voor degenen die graag experimenteren of twijfelen, bieden wij alternatieven die overeenkomen met uw vorige keuze door op "Model" te klikken.

Vaak maken kleine details het verschil en voel je je ineens prettiger bij een ander model. Probeer het eens.

Wij bieden elke hanger met verschillende kettingen aan. Voor halskettingen bijvoorbeeld, bieden wij u alternatieve kettingen voor de hanger of alternatieve hangers voor de ketting.

Voor oorbellen, verander gewoon de instelling en voor memoire ringen, verander het model.

Model alternatieven
De stenen set

De stenen set

De grootte van de steenzetting bepaalt in de eerste plaats de grootte van het juweel.

Wij bieden u een speciale functie met de memoire ringen. Hier kunt u, naast de grootte van de individuele steen, ook het aantal stenen opgeven.

Zo zijn er, naast de half- en volslanke memoires, ringen met 1, 3, 5 of 7 stenen mogelijk. Diamanten als een kostbare herinnering aan de speciale momenten van je leven.

De stenen set
Wij houden van diamanten

Wij houden van diamanten

Bij acredo, bieden wij u alleen zeer goede diamant kwaliteiten. Vanaf een steengrootte van 0,3 ct, heeft elke steen een certificaat van gerenommeerde internationale testinstituten. De snit is altijd uitstekend.

Wij houden van diamanten

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

Gravure en ringmaat

Gravure en ringmaat

Als het op graveren aankomt, zijn wij bij acredo erg flexibel. Van de klassieke datum tot namen van huisdieren en tekeningen, met onze lasertechnologie is alles mogelijk. Wees creatief.

Als u zelf de ringmaat wilt bepalen, zijn er verschillende mogelijkheden: ofwel meet u met een liniaal de binnendiameter van een passende ring, ofwel meet u met een meetlint de omtrek van de vinger waaraan de ring moet worden gedragen. Deze meetmethoden zijn echter meestal onnauwkeurig.

Onze specialisten op de locaties helpen u graag bij het bepalen van de juiste ringmaat aan de hand van de acredo breedtepatronen

Gravure en ringmaat
Uw wensenlijstje

Uw wensenlijstje

Zodra u klaar bent met uw configuratie, kunt u deze afdrukken of opslaan in uw verlanglijstje. Van daaruit kan uw droomontwerp met uw gegevens op elk moment voor u worden opgehaald.

Wilt u uw resultaat enthousiast delen of per e-mail versturen? Dit is ook gemakkelijk te doen via de verlanglijst.

Of u kunt een afspraak maken met een acredo partner bij u in de buurt om de vormen en modellen niet alleen te zien, maar ook te voelen.

Uw wensenlijstje

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

Stel uw eigen oorbel samen

Niets flatteert het gezicht meer dan een oorbel. Vind de juiste maat en kleur voor u.

pages.diamondJewelryConfigurator
Ontwerp uw persoonlijke halsketting

Ontwerp uw persoonlijke halsketting

Welke hanger aan welke ketting? Je kunt hier sprankelende accenten voor je decolleté maken.

Creëer uw individuele memoires ring

Gebruik de unieke mogelijkheden van de configurator voor een ring vol herinneringen.

pages.diamondJewelryConfigurator

De acredo juwelenconfigurator

Als het om verlovings- of trouwringen gaat, zijn bijpassende juwelen een must. Met de acredo juwelenconfigurator kunt u deze nu ook individueel ontwerpen. Op die manier kunt u uw diamanten juwelen optimaal afstemmen op uw outfit. Of het nu gaat om oorstekers, halskettingen, gedenkringen of solitaire juwelen - u kunt alle uitzonderlijke juwelen zelf ontwerpen met de juwelenconfigurator van acredo. Combineer vrij volgens uw ideeën en wensen. Het resultaat zal u een leven lang plezieren!

Personaliseer uw juwelen: Dit is hoe het werkt met oorsieraden & co.

Als u uw verlovings- of trouwring al zelf hebt ontworpen, hebt u ook vrije keuze bij de configuratie van de bijhorende juwelen. acredo, uw specialist voor diamanten juwelen, biedt een waaier aan ontwerpmogelijkheden voor uw unieke juwelen. Als u bijvoorbeeld kiest voor een halsketting, kunt u de kleur en het type van de ketting kiezen, evenals de zetting, de zuiverheidsgraad en de grootte van de fonkelende steen in de hanger.

Combineer naargelang je stemming en zie elke kleine verandering onmiddellijk op het scherm. Bij het samenstellen van uw oorsieraden bepaalt u ook de kleur, de zetting en de kwaliteit van de steen. Zo kunt u de halsketting en de oorsieraden op elkaar afstemmen of totaal verschillende wegen bewandelen.

Configureer uw juwelen: Geen probleem met memoir ringen en solitaires

De bijzondere kracht van de acredo juwelenconfigurator is de mogelijkheid om niet alleen persoonlijke herinneringen maar ook uw stijl in uw memoire ring te verwerken. De steenzetting van elk model kan worden veranderd in steeds nieuwe variaties door de grootte en het aantal stenen te veranderen. Bovendien zijn er nog meer variaties in gravure, legering, steenzetting en nog veel meer voor de individuele vormgeving van memoirringen en solitairen. Onze adviseurs in uw regio zullen graag samen met u uw ontwerpen perfectioneren. Straks draagt u uw individuele sieraad aan uw oor, hals of vinger!